26 de gener del 2010

[Nota de premsa] S'atorguen els premis del 10è Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre

Un total de 70 participants han presentat 280 fotografies (rècord d’obres presentades) al 10è. concurs de fotografia paisatgística de Les Terres de l’Ebre, organitzat pels Patronats Municipals de Turisme de l’Ametlla de Mar i de Deltebre.

El jurat, vinculat al món de la fotografia i l’art, va decidir atorgar els següents premis en les diferents categories en que s’estructura el concurs: 1r. Premi a la millor fotografia realitzada a l’Ametlla de Mar a Gerard Boyer Ballesteros de l’Ametlla de Mar, 1r. Premi a la fotografia realitzada a Deltebre a Joan Gil i Raga de Vinaròs, premi especial a la millor fotografia en blanc i negre a Carlos Domigo i Beltri d’Amposta i premi especial a la millor fotografia realitzada a les Terres de l’Ebre a Xavier Solé i Guimerà de l’Ametlla de Mar.

El jurat ha remarcat l’augment de la quantitat de les fotografies presentades sense afectar a la qualitat que sempre ha caracteritzat aquest certament, consolidant aquest concurs com un dels més prestigiosos dels que se celebren a les nostres comarques.

Els premis s’atorgaran el proper dissabte 30 de gener a les 6 de la tarda al Centre d’Interpretació de la pesca (porxos de la confraria vella de pescadors), acte emmarcat dins les Festes Majors de la Candelera, on també s’exposaran les fotografies guanyadores i les finalistes. Les obres s’exposaran per Setmana Santa a l’Ametlla i a Deltafira a Deltebre el mes de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta