2 de febrer del 2010

L'Ajuntament renova la imatge de l'EMSP i crea un nou logotip per a Aigües de Tortosa

La regidora d'Urbanisme i presidenta de l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP), Meritxell Roigé, va explicar ahir que l'Ajuntament ha decidit renovar la imatge de l'antiga empresa d'aigües. Així, el consell d'administració de l'EMSP va aprovar el canvi d'imatge de l'empresa, que ha passat a anomenar-se Aigües de Tortosa. El nou logotip ja figura en els vehicles de l'empresa i també en les factures que els ciutadans han rebut al gener. Roigé, però, va negar que la creació d'Aigües de Tortosa tinga alguna cosa a veure amb el procés iniciat per externalitzar el 49% de la gestió de l'EMSP.

Publicat a El Punt.cat i a 
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 02-02-2010 Pàgina 8

+L'opinió de La Marfanta:
-L'EMSP ara és Aigües de Tortosa

1 comentari:

  1. "Així, el consell d'administració de l'EMSP va aprovar el canvi d'imatge de l'empresa" si, però quan ho va aprovar, perquè lo de la factura i els cotxes ja fa dies que va. Per tant, o la noticia es vella, s'ha informat tard o s'aprovat quant ja s'havia fet.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta