24 de febrer del 2010

[Nota de premsa] CiU posa en marxa una campanya informativa als barris de Tortosa

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la portaveu del grup municipal de CiU, Meritxell Roigé, han presentat avui les línies bàsiques de la campanya que CiU Tortosa posa en marxa en els propers dies. Es tracta d'una iniciativa destinada a comunicar l'acció de govern als barris de la ciutat i, alhora, donar la paraula als ciutadans perquè proposin quines són les coses que encara fan falta al seu barri.

CiU Tortosa visitarà durant dues setmanes tots els barris de la ciutat, amb l'alcalde al capdavant. L'opuscle que es repartirà a tots els domicilis de la ciutat porta com a lema "Estem canviant el teu barri, però encara ho volem Fer + Bé", de manera que es recupera en part l'eslògan de la campanya electoral de 2007, "Fem-ho Bé, Ferran Bel per Tortosa", que va dur CiU a l'alcaldia de la ciutat amb 10 regidors, els millors resultats mai assolits. El díptic mostra fotografies de les diferents actuacions que CiU ha realitzat a Tortosa en menys de tres anys d'alcaldia i asssenyala el següent: "Quan encara no fa ni 3 anys que CiU va guanyar les eleccions municipals i que Ferran Bel és alcalde de Tortosa, els canvis a la ciutat són ben visibles. Arriba l'hora de fer un primer balanç i volem conèixer com veus el teu barri i quines coses encara hi trobes a faltar. Vine i explica'ns què necessita el teu barri. "

Convergència i Unió farà les visites als barris de la ciutat entre els dies 8 i 21 de març. Els ciutadans estan convidats a fer les seves aportacions personalment o bé a través del correu electrònic (ciutortosa@cdc.cat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta