25 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El delegat del Govern destaca la implicació dels professionals en atenció a la infància i adolescència de les Terres de l'Ebre




180 professionals participen en la Jornada “Nois i noies amb dificultats de conducta: un repte a l’educació dels nostres dies”

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, ha fet la cloenda aquest matí de la Jornada de formació “Nois i noies amb dificultats de conducta: un repte a l’educació dels nostres dies” que ha organitzat la Direcció general d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) del Departament d’Acció Social i Ciutadania amb la col·laboració del Departament de Justícia.

Una jornada adreçada a educadors, tècnics d’infància, tècnics de justícia, famílies acollidores, professors d’escoles i instituts, voluntaris que treballen en infants i adolescents en situació de risc i, fins i tot, pares, que ha sobrepassat amb escreix les previsions de l’organització amb uns 180 assistents, la qual cosa ha provocat un canvi d’emplaçament, passant de la seu del centre UNED a la dels Serveis Territorials d’Educació.

En aquest sentit, el delegat del Govern destacava la importància de la implicació dels professionals dedicats a l’atenció d’infants i adolescents del territori i encoratjava els organitzadors a “mantenir la perseverança i la constància per oferir jornades de formació com aquesta a tots els que volen treballar en aquest àmbit que cada dia comporta més exigències socials”. Alhora que valorava aquest tipus de jornades que permeten també desenvolupar polítiques adequades per a l’atenció dels infants i adolescents.

Durant els dos dies que ha tingut lloc la jornada, 24 i 25 de març, han participat en les ponències i taules rodones psicòlegs, mestres i terapeutes, educadors socials i tècnics, entre els quals Jordi Royo, psicòleg clínis i assessors d’Amalgama-7, o Emili Pinto, mestre i terapeuta a més d’autor d’obres com Mueva el aire i La educación de los hijos com los pimientos de Padrón.
Els temes que s’han tractat han estat Com millorar la comunicació i la relació amb els fills adolescents: la mília i la coordinació amb els professionals; les claus per a la intevenció amb els nous adolescents o les experiències per a educar i treballar amb èxit amb els nous adolescents, entre d’altres.

En l’acte de cloenda també hi ha participat el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Xavier Soley, i el director del centre UNED de Tortosa, Josep M. Franquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta