3 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El Partit Popular d’Alcanar denuncia la manca de coherència i de sensibilitat d’ERC en política d’habitatges

El Partit Popular d’Alcanar, per via del seu regidor al consistori, Josep Beltran, ha denunciat “la manca de sensibilitat i coherència d’ERC en política d’habitatges”. Beltran ha fet referència al fet que “l’equip de govern ens acusa de populistes per presentar una moció en la que demanem aprofitar l’antiga caserna de la Guàrdia Civil per a la promoció de pisos de lloguer per a joves i famílies amb dificultats econòmiques. Ens acusen d’això i ERC proposa la mateixa moció a Roses i a l’Espluga de Francolí”.

Josep Beltran ha explicat que “en temps de crisi econòmica, és la nostra obligació cercar solucions per aquells qui més estan patint l’actual context econòmic. És per això, i sent conscients com som que els joves i les famílies amb membres a l’atur són els més necessitats d’ajuda,que vam proposar que a l’antiga caserna i, previ reformes a càrrec del consistori, s’habilitin pisos de lloguer, a un preu raonable i durant un temps limitat, destinats a aquells que pitjor ho estan passant”.

El regidor popular ha volgut deixar clar que “mentre nosaltres treballem per solucionar els problemes reals dels ciutadans, l’equip de govern els ignora, ens rebutja les nostres mocions i es prenen el luxe de titllar-les de populistes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta