25 de febrer del 2010

[Previsió] El vicepresident del Govern presideix l'acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu de la Generalitat

També hi assistirà el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà divendres, 26 de febrer, l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, i del president de GISA, Xavier Casas.

La visita s’iniciarà a les 11.30 hores amb una explicació de l’obra a càrrec de l’arquitecta de les instal·lacions, Carme Pinós. Tot seguit, es col·locarà la primera pedra de la nova seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. A continuació, hi haurà parlaments del vicepresident, del delegat del Govern i de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

La nova seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre unificarà els serveis territorials del Govern i millorarà així l’atenció als ciutadans. El nou equipament comportarà també un impuls a la revitalització del nucli antic de Tortosa ja que es preveu guanyar una plaça pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta