25 de febrer del 2010

[Nota de premsa] I Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d'Ebre

És un plaer per a la Junta Directiva enviar-vos la informació de la nova activitat I Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d'Ebre que impulsarem anualment des del CERE amb la col·laboració dels centres educatius de secundària.

Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar la recerca entre els jóvens sobre qualsevol temàtica de la nostra comarca i premiar-ne aquells treballs que, després d'estar sel·leccionats pels respectius centres educatius, tinguin una qualitat destacada i augmentin el coneixement de la comarca entre la gent.

Us agrairia que en féssiu la màxima difusió entre totes les persones que creieu que pot interessar-li aquesta activitat, així com fomentéssiu entre els més jóvens l'estima per conèixer encara més la nostra Ribera d'Ebre.

Aquest cop comptem amb el suport directe de l'Antena del Coneixement de la URV de Móra d'Ebre, que com sabeu, gestiona el CERE, i que té l'objectiu de realitzar activitats a totes les poblacions de la comarca impulsant accions conjuntes entre la universitat i les entitats.

Com sempre també tenim la col·laboració del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Ajuntament de Flix i l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

BASES:

I Concurs de treballs de recerca de batxillerat sobre la Ribera d’Ebre

1. Es poden presentar a aquesta convocatòria treballs de recerca de batxillerat
corresponents al curs 2009-2010 elaborats per alumnes dels centres de secundària.

2. Els treballs que es presentin hauran de ser obres originals i hauran de tenir el vistiplau explícit de la direcció del centre de secundària, el qual presentarà en un cd-rom els treballs que trobi adequats. S’hauran de presentar obligatòriament en format Microsoft Word (.doc) o Open Office Writer (.swx) i en la primera pàgina hauran de constar les dades personals de l’alumne (centre, nom i cognoms, data de naixement, adreça postal, població i adreça electrònica).

3. S’atorgarà un premi al guanyador/a i tres premis més de reconeixement entre tots els treballs presentats.

4. El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 200 €, un ordinador portàtil i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els tres treballs amb premi de reconeixement rebran un detall d’agraïment i la subscripció com a soci o sòcia del CERE durant 2 anys, que consisteix a rebre gratuïtament a casa les publicacions que l’entitat editi durant dos anys a partir de la data d’atorgament dels premis. Els tutors dels alumnes guardonats rebran un diploma acreditatiu de reconeixement.

5. En la valoració dels treballs presentats el jurat tindrà en compte:

􀂃 El rigor i tractament científic i/o humanístic en el desenvolupament del tema del treball.
􀂃 L’originalitat en el plantejament del tema i en la metodologia emprada.
􀂃 La capacitat per resoldre els problemes presentats, la idoneïtat de les fonts
d’informació i l’ús d’aquestes.
􀂃 L’estructuració adequada del treball escrit, la presentació dels materials i l’ús
adequat de recursos gràfics i multimèdia.
􀂃 L’ús adequat de la llengua catalana i la capacitat de síntesi. Pàgina 2 de 2
􀂃 La contribució a la millora del coneixement d’aspectes relacionats amb el territori, tant en l’àmbit local com comarcal.

6. Els premis s’atorgaran per decisió inapel·lable del jurat, integrat principalment per membres de la junta directiva del CERE i altres persones que es puguin considerar oportunes.

7. El jurat podrà declarar deserts els premis en els quals no s’hagin presentat treballs amb els mèrits suficients.

8. Per facilitar la difusió dels treballs guanyadors, amb l’acceptació del premi l’autor o els autors cediran al CERE el dret a portar a terme la publicació del treball i la seua comunicació pública per la xarxa Internet. En qualsevol cas, en la difusió s’indicarà el nom i cognoms i població de l’autor/a, el nom i la població del centre de secundària que ha presentat el treball i el del tutor de recerca corresponent.

9. Els treballs guanyadors i amb reconeixement es podran consultar al web del CERE (www.riberadebre.org) a partir d’un mes després de l’atorgament dels premis.

10. El termini final d’admissió dels originals a la seu del CERE serà el 30 de març de 2010 a les 23.59 h i els treballs s’hauran de fer arribar amb tota la informació demanada al CERE en cd-rom o per correu electrònic si el format així ho permet.

11. El lliurament dels premis es farà en una data del mes d’abril o maig de 2010 a la seu del CERE (c. Sant Jordi 3, 3r de Flix).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta