25 de febrer del 2010

Tortosa descarta concórrer a la setena convocatòria dels ajuts de la llei de Barris

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir la resolució del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, que obre la setena convocatòria dels ajuts de la llei de barris. Amb un pressupost total de 99 milions d'euros, la inversió total del programa haurà arribat als 1.350 milions d'euros, a uns 140 municipis amb projectes, i a prop d'un milió de persones beneficiades. Així ho va destacar ahir, en acabar la comissió del Pincat, el coordinador de Política Territorial a l'Ebre. A més, Antoni Sabaté també va anunciar que el conseller Nadal visitarà Ulldecona el 2 de març, per signar el conveni de la llei de barris amb l'alcaldessa, Núria Ventura. «Tenim l'esperança que algun altre municipi de l'Ebre puga aspirar a rebre els ajuts de la llei de barris, en un moment de crisi en què és tan important generar activitat econòmica induïda», va assenyalar Sabaté.

Per la seua banda, Ferran Bel va descartar que Tortosa puga concórrer a la setena convocatòria dels ajuts per reformar el barri de Sant Jaume, un dels sectors del nucli històric que van quedar fora del Pincat. «Primer volem acabar el projecte que hem encarregat al despatx d'arquitectes de Jornet, Llop i Pastor; però sobretot centrarem els esforços a acabar totes les obres del Pincat el 2010 i 2011», va dir l'alcalde.Darrera actualització ( Dijous, 25 de febrer del 2010 02:00 )

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 25-02-2010 Pàgina 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta