30 de març del 2010

Núria Ventura, única ebrenca en el nou equip de campanya del PSC

L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, és una de les "cares noves" del PSC que forma part del nou equip de campanya amb què José Montilla aspira a repetir com a president de la Generalitat. El primer secretari del PSC va afirmar ahir que vol “sumar al capital actual" del seu equip "noves energies", i va afegir-hi que està segur que els socialistes catalans faran “un equip potent, capaç, preparat, equilibrat i decidit a oferir la millor proposta política per a Catalunya en les properes eleccions al Parlament de Catalunya". En aquest sentit, Montilla ha presentat el seu equip de campanya, liderat per Jaume Collboni, una campanya que estarà basada en “idees i propostes amb confrontació sana de models”. A més de Ventura, el comitè de campanya que dirigirà Jaume Collboni estarà integrat per l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, la secretària del Govern i membre de l’Executiva del PSC, Laia Bonet, la diputada del grup Socialistes-CpC al Parlament, Rocío Martínez-Sampere, el secretari general de Presidència, Isaías Táboas, el viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, i el secretari d’Organització, José Zaragoza. Montilla serà l'únic candidat per encapçalar la llista del PSC en les properes eleccions autonòmiques, i serà proclamat pel Consell Nacional el proper 17 d’abril.

Foto: Socialistes.cat

17 comentaris:

  1. Oh, oh. On està el super líder socialista de les Terres de l'Ebre? A Madrid calentant banqueta?

    ResponElimina
  2. Montilla reclama “cares noves”, però la seva es repeteix... “Farem un equip potent” (es a dir , farà...).

    ResponElimina
  3. Saps d'algun President que per estricta voluntat pròpia ( que et veig vindre ) no s'hagi presentat a la reelecció? Quant al "farem", entén-ho com majestàtic, lògicament; tant de bo a l'hora de fer el govern també ho hagués pogut aplicar.

    ResponElimina
  4. Tu mateix acabes de reconèixer que Montilla no ha pogut o no l’han deixat estar a l’alçada de les circumstàncies en la confecció d’un govern que governi. Ara ja no cal...

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Quant els votants "demanen" governs de coalició han de saber que aixo és contrari al monolitisme pur i dur i que s'han d'acceptar necessàriament uns condicionants i servituds que, per altra banda, potser eviten altres perills. Es qüestió de balança i de cadascú.
    O et penses que si Saura i Baltasar fossin del mateix partit del President, com a mínim un, encara estaria?

    ResponElimina
  7. Primer que res deixa’m dir-te que els votants mai han demanat un govern de coalició, dons cadascú ha votat la formació política mes afí amb la confiança de la seva representativitat al Parlament. A partir d’aquí cal recordar que els pactes signats per dues vegades (dons les picabaralles internes han estat la norma) han conformat un govern de baix perfil i de dubtosa utilitat pel país, que darrerament s’ha traduït en un flagrant desgovern producte del segrest d’un PSC al que no li han permès dur a terme el seu programa socialdemòcrata a pesar de tenir gent molt valida i de provada solvència.
    Per acabar nomes voldria assenyalar al President Montilla com primer responsable d’aquesta situació , per ésser ell mateix l’artífex i anteposar interessos de partit als de país.

    ResponElimina
  8. Mc Calan, que no n'hi ha de picabaralles entre Mas i Duran?

    Com us agrada furgar en qualsevol discrepància (lícita) entre els membres del tripartit, i silenciar la mala entesa entre el bipartit de CIU.

    ResponElimina
  9. Jo no se si entre Mas i Duran hi ha picabaralles, ni m’importa. Jo estic parlant del Govern de Catalunya !! Lo qual ens afecta a tu i a mi.

    ResponElimina
  10. Mc Calan, centrem-nos que no ens aclarirem. Fa dies lamentava la teva absència de comentaris i et deia que hi havia dies que se't notava a faltar.
    Ara ho ratifico, per aquest i alguns altres comentaris: "ALGUN DIA".
    A veure, primer que res, entens per què he escrit demanen entre cometes? I clar que si, sempre m'han sorprès aquells que diuen saber interpretar els resultats electorals i llegir el que volen els electors en funció dels resultats, però en qualsevol cas, el que si sabem els electors i esta a les nostres mans possibilitar-ho, és fer majoritària una força de tal manera que no necessiti entrar en governs de coalició. De totes maneres, mentre no hi haguí altra alternativa, que tu pos fer possible amb el teu vot a les pròximes, crec que per a Catalunya es preferible que Montilla o el PSC estigui mediatitzat per Esquerra i ICV que no pas CIU pel PP.

    ResponElimina
  11. Ximo; el govern actual no es que estigui mediatitzat per ERC i ICV, es que esta anul•lat...!
    Un govern tant m’hi fa de dretes com d’esquerres, el que ha de fer es modular la governabilitat en funció de les seves prioritats, i aquest govern ha demostrat que la seva prioritat ha estat el mantenir-se en el poder a pesar de les tensions internes, i de governar res de res...Tu apostes per aquesta forma de govern ? Pos jo no. Desconec la política de pactes que en un futur es puguin derivar com a conseqüència d’un canvi del espectre polític, però un govern, a part de pactes puntuals, ha de tenir un projecte i seguir-lo tot el que es pugui, i no donar l’espectacle i la inseguretat que ens esta donant el famós Tripartit 2.0, que dit de passada, ha representat una davallada del prestigi de Catalunya a la resta del Estat.

    ResponElimina
  12. Mc Calan, tu, que ja sabem que no tens carnet de CiU ( ens ho dius cada cop que t'acusen ) assegures que la davallada del prestigi a la resta de l'Estat és culpa del tripartit, donant per bona la teoria de la davallada, estas segur d'aquesta exclusivitat? I l'anada al notari de Mas? I Laporta? I l'interès per part de Copes, Intereconomies, Telemadrids, Gacetes i Mundos, i l'explotació de les questions lingüístiques? ( sobre les que aquí hi ha un amplíssim consens ) El teu rigor, que de vegades fas gala, t'hauria de portar ha reconèixer que uns dels temes que també ens ha " desprestigiat" ha estat l'entossudiment en la consecució d'un nou estatut, que no hi ha un consens espectacularment ampli, també? Tot aixo no fa davallar el prestigi interessadament, com teu és l'interes d'atribuir-ho tot al tripartit, que, dit sigui de passada, un 10 no se'l mereix. Peró un suspens tampoc

    ResponElimina
  13. òbviament quan he dit "Tot aixo no fa davallar el prestigi interessadament", volia dir que si que ho fa, sobra el "no"

    ResponElimina
  14. Ximo; no sabia jo que disposar de carnet de CiU (que no es meu el cas) fora objecte d’acusació ni de cap persecució, lo qual denota que la democràcia en aquest país encara esta molt tendra. Sempre he intentat defugir de dogmatismes, i es per aquesta raó que he procurat no alinear-me en tant que m’agrada la llibertat de pensament i no estar subjecte a cap disciplina.
    Però tot això forma part de la formació i del ideari de cadascú, i per tant no te cap transcendència practica.
    Estarem d’acord que històricament Catalunya no acaba d’encaixar amb Espanya, ni a la inversa, per manca de voluntat de les dues parts, i que de sempre Catalunya ha estat sistemàticament objecte de critica i de malintencionades interpretacions . El que et comentava es que darrerament aquests atacs son una caixa de ressonància per les pròpies mancances, i la frase castellana “a perro flaco todo son pulgas” il•lustra el que ens esta passant.
    La debilitat d’aquest govern ens ha portat a exportar a Espanya la imatge d’un provincianisme sense projecció de futur, fins i tot amb un cert punt ridícul, i que nomes es mira al melic i. Es evident que la situació econòmica ha fet la resta, però un país que nomes es nomes es regeix per una constant reivindicació del passat sense apostar pel futur no avança.
    Tothom que es senti català no pot pretendre tenir la exclusivitat de ser-ho, dons el sentiment va amb un mateix, i cadascú es cada qual.
    Jo vinc d’una generació on el parlar català estava proscrit , tot i que no em considero cap revolucionari, algun cop de porra vaig rebre.
    Des de el mes exquisit respecte deixa’m dir-te que el problema no esta en qui te la majoria al Parlament, sinó qui estigui que ho faci des de la responsabilitat de fer-te sentir identificat com a poble. En definitiva, no vull sentir mes vergonya aliena per ésser català.

    ResponElimina
  15. Mc Calan, ja fa anys que ens afaitem, no cal agafar " el rábano por la hojas ". La democràcia estarà tendra o madura però a la conclusió de tendresa no si pot arribar perquè a tu t'acusen de ser d'un partit o d'un altre. El que ho fa, creient que t'està descrivint, evidentment que ho fa en termes pejoratius, és per aixo que parlo " d'acusació ", no perquè aquesta pertinença sigui motiu d'avergonyiment, faltaria més.
    Anant al fons del tema, per a Catalunya com per a qualsevol persona, per dir-ho d'alguna manera, sempre serà més positiu i rendible esta bé que malament amb la resta, però no és menys cert que quant "estàvem bé" ( Pujol "español del año" a l'ABC ), pactes del Majestic etc no es va aconseguir, per exemple, el nivell de finançament d'ara mateix ni es va arribar a plantejar mai un nou estatut ( això els nacionalistes per excel·lència ); també es cert que és van aconseguir altres coses, si. Potser per a no emprenyar a la resta d'Espanya ( jo encara ho dic aixi, com Pujol ) el que cal és no ser massa reivindicatius....però torno a repetir que el que més fa davallar la nostra credibilitat i més s'explota a fora son les qüestions relacionades amb la llengua i la identitat, sobre les quals, aquí, hi ha un ampli consens, afortunadament.
    A mi, aquesta situació inacabada de l'encaix a Espanya m'emprenya com al primer i a més penso que no sempre és culpa de Madrid, ara, la discrepància de fons, Mc Calan, esta en que tu penses que aquest encaix o imatge que transmetem ( des d'aquí ) és culpa exclusiva del tripartit i jo penso que, per una part no son solament raons internes que, amés estan repartides entre tots i no nomes de l'àmbit polític; i per l'altra, també n'hi ha d'externes, que l'anticatalanisme ven molt.

    ResponElimina
  16. Em penso que el Sr. Mc Calan s'ha fet redactor dels "panflets" d'Ebrediputats... o copiador, quí ho sap ... o mira i copia tots els "raonaments" d'INTERECONOMIA i altres "especialistes anti-PSC" ...

    El cert és que sembla que properament s'ha de presentar a les eleccions, i no precisament en una llista dels partits del tripartit ...

    ResponElimina
  17. Pel que veig Alferza 31 no ha entès res, però si que li puc respondre per al•lusions que les seves afirmacions totalment gratuïtes son producte d’un sectarisme partidista al que Deu me’n guard mai de pertànyer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta