28 de juny del 2010

Flix demana un ajut extraordinari a la Diputació per millorar el pas de barca


Flix ha demanat a la Diputació un ajut extraordinari de 100.000 euros, amb l'objectiu de rehabilitar el seu pas de barca, una infraestructura única que permet als veïns, pagesos i pescadors travessar el meandre de l'Ebre per la zona que es coneix com «lo riu de baix». «El pas de barca està força degradat, perquè el manteniment dels llaguts és molt costós», ha dit l'alcalde.

Acuamed assumirà la passarel·la de vianants del pont

La societat estatal Acuamed s'ha compromès a assumir la passarel·la de vianants del pont de Flix, valorada en uns dos milions d'euros. Era una de les condicions que l'Ajuntament de Flix havia posat per acceptar el trasllat dels fangs tòxics per carretera. A banda, el consistori ha previst la millora de la seguretat per als vianants al polígon de la Devesa. En canvi, encara falta per concretar si es farà una rotonda a la sortida del polígon d'Ercros.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-06-2010 Pàgina 3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta