28 de juny del 2010

[La xifra] 436 joves de les Terres de l'Ebre sol·liciten una subscripció gratuïta a un diari o revista

Un total de 436 joves de les Terres de l’Ebre que fan els 18 anys durant aquest 2010 han sol·licitat la seua subscripció gratuïta a una revista o diari que els ofereix el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, en el marc del Pla de Foment de la Lectura. A tot Catalunya, la xifra d’inscrits ha estat de 21.349 joves. La xifra d’inscrits en el programa de subscripcions a l’Ebre ha crescut un 59,7% respecte l’any passat, en què hi van participar 273 joves. En les tres edicions que s’han fet, s’hi han acollit un total de 916 joves (51.457 a tot Catalunya). L’objectiu d’aquesta acció, que la Generalitat ha posat en marxa per tercer any consecutiu, és promoure l’hàbit de lectura de premsa en les noves generacions i permetre’ls eixamplar el seu coneixement de l’espai públic i la vida democràtica del país. Enguany, els joves han pogut escollir entre 80 publicacions de diferent periodicitat i temàtica, que havien presentat les seues ofertes i havien estat validades per una comissió formada per representants del sector dels mitjans de comunicació, del món acadèmic i professional. D'altra banda, quant a la periodicitat de les publicacions escollides, la majoria de les subscripcions correspon a publicacions diàries, seguida de les mensuals. Quant a l’àmbit temàtic, la majoria de subscripcions pertanyen a mitjans d’informació cultural i de divulgació científica o històrica (37,66%), informació general (34,31%)  i espors, lleure i entreteniment (28,03%).

Foto: Generalitat de Catalunya

1 comentari:

  1. Mon fill va fer els 18 l'any passat i va demanar uns subsripció al diari Público que mai li va arribar. Una amiga seva la va ver a un altre i tampoc en va rebre cap exemplar.
    No sé si és habitual o només causalitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta