6 de novembre del 2006

El PP diu que Tortosa necessita cares noves

A l'últim butlletí municipal, el portaveu del grup del PP, Carlos Curto, afirma que els 8 anys de govern socialista a l'Ajuntament de Tortosa no han servit per res. "Amb 8 anys no inauguraran cap obra important a la ciutat. Tot han segut promeses, projectes i farem, farem i farem... o sigue fum, fum, fum i més fum, això sí amb campanyes publicitàries milionàries", argumenta Curto. Segons el portaveu del PP, que al seu article oblida que va ser el PP qui va fer alcalde Joan Sabaté l'any 1999, Tortosa necessita un "canvi urgent, un canvi de mentalitat en el govern, un canvi de persones". Curto no dóna pistes sobre qui serà el nou cap de llista del PP tortosí, però anuncia "persones preparades, amb idees noves, combinant experiència amb idees innovadores". Això sí, el regidor del PP assegura que "aquest canvi arribarà en poc temps..., i és possible". Sembla que Carlos Curto ens vol dir que ni ell ni Antonio Faura seran els alcaldables del PP de Tortosa, a les municipals del 2007. L'altra interpretació possible és que el PP vulgue fer una picada d'ullet a Ferran Bel i estigue parlant d'un pacte de govern amb CiU.

30 comentaris:

  1. El PP, lo que más necesita es cambiar de ideología, tanto en Cataluña, cómo en España......... sólo les votan cuatro exaltados nostalgicos...........

    ResponElimina
  2. Gustauuuuuuuu... eres la monda tio!

    Ara vols ajuntar als de CIU amb el PP a Tortosa, que ja estàs fent campanya per a Sabaté?

    ResponElimina
  3. no, pero........... ¿A que tengo razón?

    ResponElimina
  4. Tio, hablo con Gustau, no contigo.
    per cert no seràs del PSOE o Cintadans oi?

    ResponElimina
  5. "L'altra interpretació possible és que el PP vulgue fer una picada d'ullet a Ferran Bel i estigue parlant d'un pacte de govern amb CiU. " I aixó ho interpretes tú veritat..??

    ResponElimina
  6. Cinto, et veig molt preocupat per les meues inclinacions polítiques. Si vols un dia quedem i ens confessem...

    ResponElimina
  7. Pos sí, McCalan.
    Ho interpreto jo. Per això és el meu bloc. Si fos una interpretació d'un altre, ho diria.

    ResponElimina
  8. Gustau: Gracias por la foto..........J.

    ResponElimina
  9. A mi no em sembla ni bé ni malament que tinguis la teva opinió i que la exposes com tothom , a la columna que tu has previst per fer-ho..Per aixó ; com tu dius ; "es el teu blog..." Pero un altra cosa molt diferent, es que en forma de titular donis una noticia de forma capciosa i partidista.

    ResponElimina
  10. No sé de què em parles, McCalan. No ha dit el portaveu del PP que Tortosa necessita cares noves? A veure si ara resulta que no sabràs llegir...

    ResponElimina
  11. Se lleguir fins i tot entre línies..!!! I te he llegit perfectament..

    ResponElimina
  12. Pos potser el que no saps, McCalan, és que al PP de Tortosa hi ha un debat sobre el procés de renovació del cap de la llista i de la resta de la candidatura. Això és el que justifica el titular, que és el que tu has criticat, i no res més. És la primera vegada que públicament Carlos Curto o Antonio Faura han dit que calen "cares noves". La primera opció és que estigue parlant del mateix PP; la segona, d'un possible pacte amb CiU; i la tercera, totalment descartada perquè es tracta del PP, que ens estiguin dient que hem de votar Ricard Forés (ERC) o el nou candidat d'ICV. No sé de què t'estranyes, i t'ho dic amb tot el carinyo...

    ResponElimina
  13. A mi no m'extranya gens aquest procés de renovació del PP a Tortosa , perque ja vé de llarg..La incomoditat de defensar determinades tèsis, de vegades cremen molt a gent que honesta i legitimament s'han decantat cap una opció política, tant respectable com un altra..Si més no ; que li pregunten a Piqué..

    ResponElimina
  14. Estos dos del PP no soltaran la cadira ni borratxets. Curto i Faura son dos animals politics, que els agrada estar al poder.

    ResponElimina
  15. No cal parlar dels novells del PP. Toca ferro. Res de bo. Millor faura o curto que per lo menos se saben assentar a la cadira. Je! quin quadre que te el PP.

    ResponElimina
  16. Gustau, personalment penso que ets un bon professional, t'ho dic sincerament. A més a més estàs fent molt bona feina amb la marfanta. Ara bé, ja hem sembla bé que siguis d'esquerres, però valdria la pena que això no t'influís en certs comentaris.
    És un consell que tampoc porta enlloc, però crec que l'entendràs.
    ;-)

    ResponElimina
  17. Cinto, és inevitable que la meua ideologia "d'esquerres" influeixi en certs comentaris que no t'agraden. Però és des d'una òptica progressista que intento analitzar la realitat. Els periodistes no hem de ser "objectius" sempre, si que és que existeix l'objectivitat periodística, cosa que dubto. Això sí, intento donar veu a totes les fonts de la notícia, respectar al màxim el dret de rèplica i valorar les diferents opcions i accions polítiques amb els mateixos criteris. Una cosa està mal feta encara que la faci un partit d'esquerres, i al contrari...
    De totes, maneres, gràcies com sempre per enriquir el debat.

    ResponElimina
  18. Res aveure el que fa la COPE amb Gustau (només per clarificar).

    Gustau ja t'he dit que ets un bon professional ... però també que ets humà i, tots els humans tenim ideologia i l'acabem transmeten.

    Endavant i força.

    ResponElimina
  19. què passa? Que per onejar la bandera de la objectivitat no pots donar a conèixer la teua opinió?
    I no tan sols això:
    Jo penso que pots pertanyer a una ideologia política o inclós a un grup polític sense tindre de pensar al 100% igualet que ells.
    No som calcamunies de ningú. La llibertat i la democràcia, també es demostra en la llibertat de pensament.
    Mireu sinó que acaba de passar a EEUU, hi han hagut republicans que sense que els hi caigués cap anell, han votat demòcrates.
    I aquí no passa res!

    ResponElimina
  20. a Catalunya, los votants del PP català podrien votar ERC, ICV o PSC davant l'escarni públic que fan del pais los seus amiguets espanyols?
    No crec que estessem encara prou preparats per a poguer-ho fer. De fet, la llosa de la generació que va mamar la dictadura mos impedeix encara gaudir d'una bona cultura democràtica.

    ResponElimina
  21. Ah! Però que encara hi ha PP a Tortosa? Quines coses que s'aprenen per Internet.....

    ResponElimina
  22. Estimada Comedianta.. He volgut sortir al pas a un dels teus comentaris mes desafortunats que he pogut llegir..Acabes d'afirmar que els que em patit en carn própia la dictadura franquista, som una "llosa que impedeix gaudir d'una bona cultura democrática.." Has de pensar , que si precisament avui hi ha democràcia en aquest pais; es per la generació a la que tu t'acabes de referir, i als molt cops de porra, detencions i fins i tot tortures a Via Laietana...Una noia tan "demócrata" com tú; s'hauría de retractar públicament d'aquet desafortunat comentari...Gràcies

    ResponElimina
  23. Sr. mc calan,
    home no s'ofengue que ara pareix que li haigue tocat lo vora-viu.
    No era la meua intenció menospreuar als màrtirs de la transició.
    Però li voldria recordar que durant aquells convulsos temps, també hi van haver molts de canvis de xaqueta!!!!
    I sinó, com s'enten que quan Franco vingués a Tortosa, tothom sortis al carrer a cridar:
    Viva Franco!
    Arriba Espanya!
    A on estava allavons vostè???? O és que no s'en recorda. Pense que hi han documents gràfics...

    ResponElimina
  24. Vosté segur que no hi era...Aixó li dona autoritat per dir les bestieses que acaba de dir..?

    ResponElimina
  25. De vegades la ignoráncia no es que sigui ja atrevida; sino que passa a èsser ofensiva ... I vosté amb aquests comentaris d'anarquista d'anar per casa, demostra tenir molt poc respecte, molt poca sensibilitat, i molt poca cultura.

    ResponElimina
  26. Sr. mc calan,
    deixe de perdre els papers perquè s'està tornant patètic.
    si esta és la única sortida que ha trobat als meus raonaments...vostè sabrà perquè!

    ResponElimina
  27. La realitat es molt crua ...Veritat??

    ResponElimina
  28. Fins i tot molts companys histórics del partit on voste milita , han deixat la pell per aquesta democràcia..Gràcies amb ells i a tots els demés estem on estem. Si mes no, tot es millorable; pero aixó no l'autoritza de cap manera parlar com ho acaba de fer...

    ResponElimina
  29. Si jo fora d'una executiva d'un partit polític, li ben asseguro que li demanaría explicacions al comite corresponent...Grácies

    ResponElimina
  30. I si us plau....Faci cas al seus propis companys de partit, que ja fa temps que els llegeixo,i que li recomanen que calli , pel bé de l'organització politica que l'ha tingut a bé admetre..No s'ho mereixen...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta