6 de novembre del 2006

CiU envia SMS a l'Ebre: 'Montilla presidente, Cataluña independiente'

Membres destacats de CiU a les Terres de l'Ebre van començar ahir al vespre una campanya d'enviament de missatges curts de mòbil (SMS). Als missatges es podia llegir "Montilla presidente, Cataluña independiente", en la línia de les paraules que Josep Antoni Duran Lleida ha fet servir també per ironitzar sobre la situació de la gent d'ERC després de consumar-se el pacte amb el PSC i ICV. El que jo em pregunto és si un govern presidit per Mas, encara que fos al costat d'ERC, hauria reclamat la independència de Catalunya. No m'imagino en Mas, ni molt menys Duran Lleida, anant a Madrid a reclamar la sobirania total. Si és enviant SMS ridículs que els membres de CiU pretenen passar els quatre anys de la legislatura, només sortiran guanyant Telefónica, Vodafone, Orange i la resta de companyies de telefonia mòbil...

31 comentaris:

  1. Gustau,
    potser tens raó i amb CIU no haguessem pogut demanar la independència.
    però, s'ha intentat per part d'ERC??
    A més, jo no dic que Mas sigue la solució, però trobo que Montilla tampoc ho és.
    Sinó mos agrada ni un ni l'altre, quin mal hi ha en quedar-se a la oposició?
    O és que alguns preferixen tindre una quota de poder perduda?
    Alguns han tastat això del poder i los hi ha agradat i prefereixen entrar al govern a qualsevol preu encara que sigue aparcan les seues ideologies.

    ResponElimina
  2. Claro........... como ya hay tripartito, ahora seremos independientes de España........que cara!!!

    ResponElimina
  3. Els tinc avorrits els de CIU i ara per sms, mireu que són ridículs...

    ResponElimina
  4. Em diuen que Montilla ja ha encarregat a Estopa una versió d'Els Segadors. I que tunejarà els cotxes oficials.

    ResponElimina
  5. Pos ja he anat a vore "Yo soy la Juani" per familiaritzar-me amb el que mos ve de cara.

    ResponElimina
  6. Sabeu que Artur Mas va dir en el míting electoral de Tortosa que els pobles governats per CIU podrien tenir facilitats amb un govern a la Generalitat de CIU. Aquí solament pot tenir un nom: Cacics!!!

    ResponElimina
  7. Quina rabieta !!! Una bona travessia pel desert d’uns 23 anys, encara queden 20...

    ResponElimina
  8. Efectivament, aquest és el caciquisme que practica el PSC-PSOE. I si no, mireu què passa on estan governant. A sectaris no els guanya ningú.

    ResponElimina
  9. Ui, quina ràbia que tenen estos convergents...!!! Se pensaven guanyar sense baixar de l'autocar i veigues tu quina sorpresa!! De totes-totes, de quan en quan també va bé un moment així: impagables les cares que els hi han quedat (i sobretot als politiquets dels nostres pobles, que ja obrien la caixa per a rebre subvencions a dojo del "seu" Govern. En fi, paciència que és la mare de la ciència. Quin tip de riure, mare meua !!!!!

    ResponElimina
  10. Els que de ben segur han aparcat i fins i tot han renunciat a la seva ideología per sumar-se al govern de la Generalitat; ja sabem qui son...Fins quan ?? La resposta al temps...I es que en els matrimonis de conveniència, l'amor es per l'interés. Quan l'interés se'n va; ja sabem tots el que passa...

    ResponElimina
  11. Sr. mc calan,
    per una vegada li tinc de donar la raó.
    L'ha clavat!

    ResponElimina
  12. Per cert, tothom sap que el tripartit també governa a Barcelona fa molt de temps, ara també volen fer-ho a Catalunya. Endavant i molta sort ... No volem més governs de dretes a la Generalitat.

    ResponElimina
  13. Visca l’Entesa Nacional de Progrés!!! Visca les Terres de l’Ebre !!!

    ResponElimina
  14. Sancho i Pallarés sense tallar l'abadejo a Barcelona no remenareu res!

    ResponElimina
  15. Els convergents no s’amaguen que volien un govern amb psc, van estar tot el dissabte intentant que Zapatero, complís amb la seva paraula de fer president el més votat, però com sempre, van actuar com a força sucursalista ... per cert ... ROMA NO PAGA A TRAIDORES, Salut

    visca ERC, independència

    ResponElimina
  16. Comedianta, la meva pàtria no és la de Duran, ni la de Mas, la meva és Catalunya, la seva el Capital, a ells no els interessa gens Catalunya, enganyen a la gent, dient que són nacionalistes, i per comprovar-ho, fes una volteta per la Terra Alta, i coneix als convergents. Segur que tampoc és la dels socialistes, però com a mínim estos no enganyen a la gent, i tothom sap que són espanyols.
    Actualment tenim només un 15% dels vots a Catalunya, a les Terres de l’Ebre ja passem del 20%, ara tenim que generar una majoria de gent per al nostre projecte, la Independència, i la única manera de convèncer al nostres conciutadans és governant i governant bé.

    Un d’Esquerra.

    ResponElimina
  17. manel de la vega tu si que estaves acollonidet que podies perdre la cadira d'enxufat a la delegació de cultura!!!! Quina cara, parlen els que menos poden fer-ho!

    ResponElimina
  18. Els de ERC foteu pena, estru desorientats i això, ja ho veureu, vos passarà factura. Fer president de la Generalitat a un espanyolista no és un mal menor per a Catalunya. És fer-la molt grossa.

    ResponElimina
  19. que l'Arturo no és espanyolista?

    ResponElimina
  20. La majoria de funcionaris són afiliats a CIU, algú pot dir-me quants hi ha dels socialistes? Potser l’excepció confirma la regla.

    ResponElimina
  21. Jo temia que amb Montilla el PSC seria una sucursal del PSOE (pactant amb Mas per garantir el suport d'aquest al Congrès) però la valentia de fer este pacte i desafiar PSOE demostra que anava equivocat. És més català este immigrant que s'esforça per parlar català que Pujol i Mas que es van vendre als pseudofeixistes del PP (incloent la venda de l'Ebre).

    ResponElimina
  22. Com que ja no podran governar, en alguna cosa s'han d'entretenir... no?

    ResponElimina
  23. Aquest matí , els partits candidats a formar el Govern de la Generalitat; han firmat un Protocol de metodología i arbitratje que reguli les futures disensións i tensions entre aquests partits..Així doncs; d'entrada i de forma ben explícita, admeten que la cosa no está massa clara..Podriem dir que avans de la cerimònia del casament ; ja han firmat les Capitulacions matrimonials. Sembla que es diguin entre ells: "No ens farem mal veritat..."?

    ResponElimina
  24. Manel de la vega que penses viure vint anys de la biboca, quina cara !!! ara toca canvi de delegació ara ens explicaras en que ets especialiste per iluminar el nostre territorri. Quina pena tot plegat

    ResponElimina
  25. no se que espesialidad tiene el Sr
    Manel de la Vega. pero este Sr demuestra y da la cara por aquello que cree y sobre todo por sus tierras del ebre deberiamos seguir su ejemplo y cariño que le pone a las cosas que emprende.te aseguro que este Sr nunca a vivido de la Bicoca que Vd. menciona y que al parecer Vd. conoce mucho

    ResponElimina
  26. Passa-ho: a part de la convenient cara de prunes agres los hi ha quedat convenientment artrosís als dits de tant teclejar sms's.Total pa que volen los dits sino han de tocar cuixa.

    ResponElimina
  27. todos se quejan de pactos de uno con este, este con el otro,el otro con el mas alla etc...
    como se arregla esto, facil se tiene que cambiar la ley electoral.
    sr. de la marfanta toque vd. este tema con la buena pluma que tiene a
    ver que opinan los demas.
    es una peticion sincera

    ResponElimina
  28. Justament, surt un article meu a l'Estel d'esta setmana que paral sobre això.
    L'acovido a que el llegeixe si pot i sinó entre al meu bloc la setmana entrant.

    ResponElimina
  29. S'han quedat amb un pam de Mas.Passa-ho

    ResponElimina
  30. A mi tot això que se comenta de a veure qui és més català que l'altre em recorda els motius pels quals el partit unionista "ciudadanos" ha tret tan bons resultats.

    Mentres estigui el Carod al govern ja em va bé, senyal que el PSOE ha hagut de tragar.

    I que consti que jo també crec que era millor un govern amb CiU, però per motius ben diferents als del 99% dels comentaris que he llegit estos darrers dies per la blogosfera i l'e-noticies.

    Tot plegat m'aborreix i m'avergonyeix, quin país....

    ResponElimina
  31. comedianta tortosina le prometo que la voy a leer con mucho interes
    y a ver si me sorprende cosa que a mi edad y desde el banco del parque tomando el solito los he visto de todos los colores y dudo.
    pero si lo hace se lo dire.
    lo del bloc sera mas dificil pues my nieto y mi nieta aun no me han enseñado a eso.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta