6 de novembre del 2006

Un bloc ebrenc sobre cuina casolana

Com que és l'hora de dinar i ja deveu estar cansats de tanta política, us proposo una recepta. Concretament, un bons rovellons amb pataca, recepta d'una iaia dels Reguers que es deia Antònia. Podeu llegir com es fa la recepta al bloc Lo Morter, l'última novetat a la blocosfera ebrenca. És el bloc de la meua companya, que ha pensat de penjar a internet un lloc on posar en comú la cuina casolana de les Terres de l'Ebre, del delta del Llobregat i d'Extremadura. També podeu veure el següent vídeo:

3 comentaris:

  1. Jo proposaría que en la trobada de "Blocaires de l'Ebre", la nostra estimada "Comedianta" ens ho preparés...Segur que li sortiría millor que fer política... Jo ja et faré de "pinxe"...! Gràcies

    ResponElimina
  2. Ah! què vostè vindra?
    Me pensava que anava d'incognit!
    Gustau, m'ha agradat molt la recepta dels rovellons. La provaré a casa. gràcies

    ResponElimina
  3. serà interessant vore com vos coneixeu en viu i en directe...

    :D

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta