23 de juny del 2010

[Vídeo] Ferran Bel presenta la reforma de la plaça Santa Coloma



L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres d'urbanització de la plaça Santa Coloma, al barri de Sant Llàtzer. La plaça estava en un estat força degradat i era una reivindicació històrica de l'associació de veïns. Aquest matí, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de barri, Ricard Forés, han presentat el resultat de la remodelació. El principal criteri adoptat per dissenyar la nova plaça, que presenta un fort desnivell, ha estat adaptar-la a les noves exigències quant a accessibilitat i confort, tot mirant de conservar l'encant de petita plaça de barri. La plaça es divideix funcionalment en dos espais diferenciats: la part baixa, en contacte amb el carrer Barcelona, com a zona de pas de vianants i de serveis, i la part alta, com a zona lliure reservada per a l'esbarjo. El cost de l'actuació, que s'ha finançat amb recursos municipals, ha estat de 79.552 euros. El projecte ha estat gestionat per l'empresa municipal GUMTSA.

Foto: Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. S'ha parlat molt del cost dels cartells anunciadors de les obres que s'han fet amb càrrec al Fons Estatal d'Inversió Local, conegut també com plan Zapatero. I aquest cartell que es veu a l'imatge, quant ha costat? I sobre tot, quin percentatge representa sobre el cost de l'obra?

    ResponElimina
  2. Em sembla massa grisa.
    Però, si els hi agrada als veins ...
    Per cert, se'ls hi va ensenyar el projecte per a que poguessin comentar-lo?
    O, millor encara, es va fer un estudi, una enquesta sobre que voldrien els veïns?
    Suposem-ho, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta