10 de juliol del 2010

CiU demana que Salvadó deixi de fer de delegat si ja és candidat d'ERC

Els diputats ebrencs de CiU Francesc Sancho i Xavier Pallarès han emès un comunicat conjunt en què demanen al delegat territorial de la Generalitat, Lluís Salvadó, que deixi el càrrec si ja és candidat d'ERC al Parlament. La petició arriba després que Salvadó haja fet unes declaracions arran del dictamen del Consell de Garanties Estatutàries, en què va comparar CiU amb el PP. «Reclamem respecte institucional a l'Estatut, al Consell de Garanties Estatutàries i al mateix paper de la delegació», afirmen Sancho i Pallarès, que reclamen al dirigent republicà que deixi el càrrec si no vol semblar un antic «governador civil». Finalment, aposten per paralitzar la llei de vegueries, «la que realment posa en perill la vegueria».

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 10-07-2010 Pàgina 12

Fotos: CiU

1 comentari:

  1. La petició pot tindre la seva lògica. Tanmateix la coherència -dels qui ho demanen- potser és inexistent: Poden demanar el mateix al president de la Diputació, que es prodiga, amb raó o sense, per teles i territori, amb pregons i inauguracions.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta