13 de juliol del 2010

[EbreDossier] Artur Mas no és de fiar?

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit avui que Artur Mas no és de fiar, i que "ara per ara" no pactaria amb CiU. En declaracions a Rac1, Sánchez-Camacho ha retret a Mas que uns dies porte el barret d’independentista (això vol dir que porta una barretina?) i d’altres, el barret "d’home d’estat que salva Zapatero”. En part, la líderesa del PP català té raó. No vull dir que tinga raó en el fet que Artur Mas siga o no una persona de fiar, ell que les últimes eleccions va haver d'acudir a un notari per garantir que no pactaria amb el PP. Vull dir que té part de raó perquè uns dies Mas s'aixeca del llit amb ganes de fer un govern de coalició amb el PSOE a Madrid, i l'endemà, amb les forces suficients per reclamar que el Parlament aprove una resolució afirmant que Catalunya és una nació i que té dret a decidir per ella mateixa, o per nosaltres mateixos.

De fet, cal recordar que va ser Mas, amb Josep Antoni Duran i Lleida, qui va pactar amb el president espanyol la primera retallada a l'Estatut que va sortir del Parlament català. En aquest sentit, s'entèn l'atac de banyes de la Sánchez-Camacho, que voldria tenir la dreta catalana lligada i ben lligada, i el menys catalanista possible, davant d'una possible entesa entre convergents i socialistes, aquí primer i al govern d'Espanya després. "Si la prioritat de CiU és la independència de Catalunya, que surti i que ho digui", ha reclamat la presidenta del PP català. Suposem que li demana perquè sap que l'altre no ho farà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta