2 de juliol del 2010

El nou CD Tortosa de Carlos Blanch ja prepara la propera temporada i tanca els primers fitxatges

La nova junta directiva del CD Tortosa, presidida per l'empresari Joaquim Rambla, ja ha començat a treballar per preparar la propera temporada, amb el tècnic Carlos Blanch com a entrenador del primer equip. Un cop confirmat que el club continuarà jugant a Primera Catalana, el Tortosa ja ha començat a confeccionar el planter. Aquesta nit, la directiva ha anunciat que ha arribat definitivament a una entesa amb els jugadors Mohamed el Hadri "Moha", procedent del C.F. Ulldecona, i amb Aleix Masdéu, que arriba del CD La Cava. Així mateix, el jugador encara juvenil de tercer any Servi Ventura s’incorporarà també al planter del primer equip. A banda, el CD Tortosa també ha confirmat que el nou entrenador de l'equip juvenil A serà Xavi Cid, que ja havia estat vinculat en anteriors etapes al club. La data d’inici d’entrenaments del primer equip serà el proper dia 26 de juliol.

Una altra novetat del club, explica aquest divendres La Veu de l'Ebre, és l'arribada del davanter de la UE Remolins-Bítem, Marc Baiges. A banda, segons va informar Teveon, hi ha la renovació dels jugadors Àlex Borrull i David Subirats. El CD Tortosa també ha anunicat oficialment les incorporacions del porter Alfonso Povill, procedent del Roquetenc; del migcampista ofensiu Joan Fontanet, del Gandesa, i d'Albert Arnau, de l’Ulldecona, així com retorn dels jugadors Joseph Ongola, des del Remolins, i d’Àlex Accensi, des del CD La Cava. El CD Tortosa també comptarà amb jugadors que han acabat la seua etapa com a juvenils (Sergi Curto, Maikel Fernàndez i Cristian Ventura) i amb jugadors encara juvenils de tercer any (Josué Andreu, Crstian Arasa, Àlex Iniesta i Jordi Roda).

Foto: CD Tortosa

5 comentaris:

  1. Espero que la gent respongue a este projecte.
    Si vos agrada lo futbol i sou de Tortosa lo mes intel.ligent es fer-te soci del club.

    ResponElimina
  2. Parlant del Tortosa, ja se que ni aquest club és el Barça ni La Veu de l'Ebre La Vanguardia, però, seria normal que el director-gerent del diari barceloní, fos president del Barça?. En aquest cas, per a qui captaria publicitat, ajuts, subvencions etc. O no és incompatible? I el que es pitjor, aixo no coarta la llibertat de la gent de l'Ebre ( tele i setmanari ) d'opinar objectivament?

    ResponElimina
  3. Cucafera estas molt equivocada.
    Si ximo es president es perque ningu se volia fer carrec del club,i despres de ser nomenat nou president,no se va fer noticia extra al setmanari de l'ebre,de fet al setmanari de fa dos setmanes no parlen del Tortosa ni a la seccio d'esports.
    Si troves que tu ho faries millor,no ho duptes,tens les portes obertes,pero pensa que s'ha de sapigue parlar i pendre desicions dessagradables molt sovint,i gratis.

    ResponElimina
  4. Ja em perdonaràs, ignorant -nick-, però el que dius no s'aguanta. Sobre no parlar del Tortosa a L'Ebre, pot ser un exemple del que he dit; i encara que no fos cert, es parle poc, molt, i sobre tot bé sempre hi haurà la sospita que és per culpa del president que es qui paga als que escriuen al setmanari. Tu que creus, que a Barça TV critiquen molt al Barça, i sobre tot a la junta?.
    Mira, també et puc dir, per a que vegis, a Radio Ebre ( la SER ), que en principi no té res a veure amb l'Ebre uns dies abans de saber-se qui era el segur futur president del Tortosa, tot i saber.ho ( com van dir ) no ens ho digueren perquè "encara no es podia dir". Si no hagués estat algú del ram no ens ho haguessin dit, quant es tractava d'una informació? Ara, si el teu argument es que per a presidir el Tortosa s'ha de saber parlar i amb ganes de "sacrificar-se", llavors si que ho poses difícil. Peró jo continuo pensant que el director de l'SPORT mai seria ( simultàniament) president del Barça encara que fos l'únic que sàpigues parlar de Barcelona.

    ResponElimina
  5. Fins al dia de l'assemblea no hi havia cap candidat.
    La desicio final d'aseptar que fos president la vam desidir los socis,a la assemblea extraordinaria que se va fer lo mes pasat,de fet ell ha entrat per sanejar o salvar lo club(com ho vulgues dir) que prou tocat esta,i en los numeros que hi han ara mateix,ja te puc asegurar que mes que un honor,es un marron ser president del Tortosa,mes que res perque se deuen molts diners,i lo club semfrontara als jutjats pel seu deute,si la cosa no s'arregla pronte.
    Explicam quin perfil ha de tenir un que presidix un club de futbol,abogats i constructors o com lo nou president del barça,propietari de l'empresa Bonus Sports Marketing, S.L?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta