15 de juliol del 2010

ERC crearia la vegueria dividint la Diputació

El delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i candidat ebrenc d'ERC al Parlament, Lluís Salvadó, va suggerir ahir la divisió “formal, efectiva i de pressupost” de la Diputació de Tarragona com una possible via per aconseguir la vegueria després de la sentència del Tribunal Constitucional i del dictamen del Consell de Garanties Estatutàries. Salvadó, que va admetre que serà “molt difícil” que la nova vegueria de l'Ebre siga una realitat després de les eleccions del 2011, també va apuntar que el govern de l'Estat podria aprovar un reial decret, com el que l'any 1978 va autoritzar els consells insulars de les Balears. El candidat republicà també va criticar el “boicot” de CiU a la llei de vegueries.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 15-07-2010 Pàgina 8

Foto: Bloc de Lluís Salvadó

3 comentaris:

  1. El senyor Delegat sugereix la creacio de la vegueria de les TTEE a partir de la divisió “formal,efectiva i de pressupost” de la actual Diputació de Tarragona.
    Jo em pregunto, a qui li sugereix ?

    ResponElimina
  2. Sr. Salvadó; de criticar en sabem tothom, de gestionar no...

    ResponElimina
  3. Senyor Salvadó : Jo carregaría un tres i quatre de nou amb folre i manilles; pero el que passa es que no en sé....!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta