1 de juliol del 2010

[Vídeo] Manifestació a Tortosa contra la reforma laboral


Unes 200 persones van manifestar-se ahir al vespre al centre de Tortosa en contra de la reforma laboral, convocades per la UGT, la USOC i CCOO de les Terres de l'Ebre. La manifestació va començar a la plaça de l'Auditori i va acabar a la plaça dels Dolors, on hi ha la Delegació del Govern.

2 comentaris:

  1. Vergonyos!
    Nomes erem quatre gats.
    VAGA INDEFINIDA!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Com volem ser una Vegueria, si en temes que toquen directament a la butxaca de la gent, la resposta es tant pobra ?
    Probablement es que els politics van per camins virtuals que res tenen a veure amb els interessos de la població, i aquesta manifestació ha estat la prova del que acabo de dir, dons la desafecció del mon de la política cada dia s’accentua mes, i aquest desencís ja crònic de fet pot representar un perill pel sistema que ens hem donat, però també estic segur que quan el “tapaboques” en forma de subsidi s’acabi, llavors tot seran corredisses.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta