18 d’agost del 2010

Deltebre ja espera Sabina per al concert de l'estiu

L'actuació s'ha avançat una hora i començarà a les 22.30 hores, segons ha anunciat l'Ajuntament.
Amb el permís de l'actuació que els Estopa van fer fa unes setmanes a Ascó, el concert de Joaquín Sabina de Deltebre serà el concert de l'estiu a les Terres de l'Ebre. L’Ajuntament de Deltebre i la promotora de concerts Tiger Music ja ho tenen tot a punt per al concert que Sabina oferirà aquest dijous a la nit a les instal·lacions del Camp Nou. Ara només falta que no plogui, tot i que els homes del temps han anunciat tempestes fortes en tot el litoral català a partir de dijous al migdia. A Deltebre, Sabina no només presentarà el seu darrer disc "Vinagre y Rosas", sinó que també farà un repàs als millors temes de tota la sevadiscografia.El preu de l'entrada és de 35 euros, i encara es poden adquirir a través de Servicaixa i Tiquetmaster, així com en diferents punts de venda del territori. Es tracta d’una gira de primer nivell, amb una logística espectacular: 7 tràilers de material, pantalles de vídeo, un escenari de 25x18 metres, 150.000 watts de so i 300.000 d’il·luminació. En principi, les portes del Camp Nou de Deltebre s’obriran a les 21.00 hores, però el concert s'ha avançat una hora i ja no començarà a les 23.30 hores, sinó a les 22.30 hores de la nit.  La durada del concert és d'un mínim d’una hora i 45 minuts.  En finalitzar l'actuació de Sabina, l'espectacle continuarà amb els concerts de grups locals. L'Ajuntament ha habilitat una sèrie de zones d'aparcament als voltants de l'estadi municipal, que podeu conèixer en el següent mapa.


Ver Concert Sabina en un mapa más grande

Foto: Ajuntament de Deltebre

3 comentaris:

  1. Puc comprendre la potencia d’un ajuntament com el d’Ascó, però no puc assumir la de un Ajuntament com el de Deltebre...I us asseguro que no es enveja...

    ResponElimina
  2. Posar per posar:
    Delta-Lo Xarnego 7
    Arriazu - Navarra 1
    De Jesus - Sueca 1
    Manxacoses - Xert 2
    Vela - Zaragoza 1
    La Paloma - Alacant 2
    Germans Princep del Lligallo 1
    Total, 15 sessions de bous.
    L'alcalde independentista també signa pàgines de glòria, a més de la del Sabina.

    ResponElimina
  3. De tot el muntatge de Sabina el que trobo més imprescindible son els 150.000 watts de so.

    Deltebre ( abans La Cava )ja ens tenia acostumats a artistes de gran renom, de més o menys qualitat, però de gran catxe. Ara bé, avui dia, amb el que cau, 35 € ( prop 6.000 ptes.) per barba, ho trobo una mica fort.
    Peró clar, si agafem el que costa i ho dividim pels hipotètics espectadors, ja deu ser aixo. Potser el tema esta en que aquests cantants, ara per ara, nomes poden anar a poblacions de 50.000 habitant en amunt.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta