4 d’agost del 2010

L'Ebre, territori pilot de la Xarxa Oberta

El Consell de Govern va acordar limitar ahir el desenvolupament del projecte Xarxa Oberta a les Terres de l'Ebre. El projecte preveu connectar amb fibra òptica les oficines de la Generalitat, els hospitals, les comissaries i els centres educatius amb els edificis municipals. Així, la Xarxa Oberta es desplegarà inicialment en un total de 696 edificis de les Terres de l'Ebre, amb una inversió de 68 milions d'euros. Els resultats d'aquest desplegament inicial determinaran com es desenvolupa la resta del projecte, que es farà extensiu a la resta de seus de la Generalitat i de municipis catalans. L'explotació de la xarxa consistirà en la prestació de serveis, mentre que l'excedent d'ample de banda servirà per a la prestació de serveis al mercat majorista.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 04-08-2010 Pàgina 8

1 comentari:

  1. Sincerament, trobo un despropòsit i una exageració que a les TTEE hi hagin 696 edificis oficials que es comunicaran per fibra òptica per passar-se documentació d’uns als altres, quan la Administració en Xarxa encara es una quimera pel ciutadà per no haver sabut implementar-la en època de vaques grasses, i ara es la pròpia administració qui s’adjudiqui el mèrit d’unes comunicacions que seran pel seu us exclusiu.
    Una mostra mes de que a l’Administració tant se li’n fot l’administrat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta