27 d’agost del 2010

Tortosa canvia el recorregut del correfoc

L'àrea de Festes comença avui el repartiment del programa d'actes.

Una de les principals novetats de la Cinta 2010 serà els canvis introduïts en el calendari, l'horari i el recorregut del 27è correfoc de les Terres de l'Ebre. Així, el correfoc es farà el divendres 10 de setembre, a partir de les deu de la nit, i amb un circuit tancat pels carrers més propers a la plaça de l'Ajuntament.

El regidor de Festes, Jordi Folqué, va presentar ahir el programa definitiu de la Cinta 2010, que l'Ajuntament començarà a repartir avui en onze punts distribuïts per la ciutat i els pobles del municipi. L'any passat, l'àrea de Festes ja va assajar amb èxit l'enviament d'unes targetes a totes les cases que els veïns podien bescanviar pel programa. En total, s'hi van repartir uns 10.000 programes. A més, l'Ajuntament ha editat enguany uns 20.000 programes de mà. Tot i que les festes no comencen fins al 3 de setembre, aquest dissabte ja tindrà lloc el pregó, a càrrec de l'exalcalde Vicent Beguer, i l'acte de proclamació de les pubilles.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 27-08-2010 Pàgina 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta