26 de setembre del 2010

Puigcercós: ‘Si ERC és forta aturarem el cementiri nuclear com ja vam fer amb el transvasament’


El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, ha participat aquest diumenge a Miravet en un vermut popular contra el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears a Ascó, que ha aplegat més de tres-centes persones. El candidat republicà ha manifestat que havien organitzat aquest acte reivindicatiu per reafirmar que "Esquerra no vol el cementiri de residus nuclears, ni a Ascó ni al País Valencià". Així, Puigcercós ha destacat que fins ara els republicans han estat un factor important per aturar la instal·lació del cementiri a Ascó, gràcies a "la força que Esquerra té al govern i a les institucions del territori". Puigcercós ha renovat el seu compromís de seguir lluitant contra la instal·lació de l'MTC. "Si Esquerra és forta aturarem el cementiri nuclear, com ja vam fer amb el transvasament; per això necessitem gent valenta com la de les Terres de l’Ebre per canviar el curs de la història, també a nivell nacional", ha afirmat. Finalment, Puigcercós ha acusat el govern espanyol de frívol i de manca de seriositat en aquest tema, per la qual cosa li ha demanat que siga rigorós.

Foto: ERC

3 comentaris:

  1. No sabia jo que el transvasament el van aturar els de ERC

    ResponElimina
  2. Cadascú fa ficar el seu granet de sorra.
    Ni és bó ficar-se totes les medalles, ni tot lo contrari.

    ResponElimina
  3. Kurt, veritat que son sorprenents les tonteries que es diuen es vespres d’eleccions? Jo tampoc sabia que ERC hagués parat cap transvasament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta