29 d’octubre del 2010

Tortosa canvia alguns col·legis electorals per al 28 de novembre


Electors de Sant Llàtzer votaran al Consell Comarcal, i es posaran urnes al nou centre cívic de Ferreries.

L'Ajuntament de Tortosa farà aquest dissabte el sorteig per elegir els membres de les meses electorals per als comicis del 28 de novembre, que arribaran amb importants canvis per al municipi. En primer lloc, el consistori ha disposat la modificació d'almenys tres col·legis electorals, ja que alguns se saturaven i d'altres són edificis en obres. Això obligarà molts veïns a exercir el dret al vot en espais diferents dels espais on havien votat fins ara. Per exemple, alguns dels que fins ara votaven al patronat hauran d'anar a votar als baixos de l'Ajuntament. En canvi, els electors de Santa Clara que fins ara també votaven al patronat hauran d'anar al Centre de Formació Ocupacional, situat a la plaça de Sant Joan. El col·legi del Temple es divideix i els electors de Sant Llàtzer votaran al Consell Comarcal del Baix Ebre. També es divideix el col·legi de l'institut de l'Ebre, alguns electors del qual hauran d'anar a votar al nou centre cívic de Ferreries.

A banda, Tortosa també és un dels set municipis catalans que disposaran de col·legis administrats electrònicament. Aquest sistema farà que en cada mesa electoral hi hagi d'haver almenys una persona que sàpiga utilitzar l'ordinador i el programa informàtic per processar les dades.


Publicat a www.elpunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 29-10-2010 Pàgina 8

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta