1 de novembre del 2010

[Àudio] Manel Pérez Bonfill: 'Si lo riu és vida, lo monument és mort'

[Àudio] L'escriptor tortosí Manel Pérez Bonfill demana la retirada del monument franquista del mig de l'Ebre, després de visionar el documental editat pel Casal Popular Panxampla dins de la campanya "Tortosa, quina capital?"

6 comentaris:

  1. Se pot ser ANTI FRANQUISTA i estimar lo monument?

    SI!!!

    ResponElimina
  2. Se pot ser FRANQUISTA i NO estimar lo monument?
    Ummmmmmmmmmmmmmm.

    ResponElimina
  3. És igual lo que pensen los demés,
    lo important és lo que sent un mateix.

    Segur que també hi han franquistes que són del Barça.

    ResponElimina
  4. Ser anti franquista i estimar el monument seria com si una persona que li agrada tenir armes i és anti militarista...
    Q una persona antifranquista s'estime el monument és la victòria del franquisme i la seva intencionalitat alhora d'erigir estos monuments q era per a penetrar sociològicament en la societat Tortosina. "fa tant de temps q està allí q deu ser bo".

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Manel ja no se’n recorda que una no existeix sense l’altra, i a la inversa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta