29 de desembre del 2010

Excrements davant de les noves escales de la catedral de Tortosa


La nova zona de vianants dels voltants de la catedral de Tortosa ha aparegut aquest matí embrutada amb algunes mostres d'excrements d'animals domèstics. Si aquesta demostració d'incivisme per part dels amos dels animals ja és greu en qualsevol punt de la ciutat, encara ho és més en els casos en què s'afecta la conservació i el manteniment del patrimoni històric i cultural. A més, en aquest cas concret del carrer Croera, es tracta d'una zona molt freqüentada pels turistes, els quals s'emporten una imatge molt negativa del nucli antic en particular, i de Tortosa en general. Per sort, als pocs minuts de fer aquesta fotografia, ha vingut una brigada del servei de neteja municipal i ha retirat els excrements. En aquest sentit, cal felicitar-los per la seua eficiència. Però no podem perdre de vista que els que haurien de netejar les deposicions dels animals són els seus amos, i que la millor neteja d'una ciutat és la dels que no embruten.

3 comentaris:

  1. Si a la persona que ha fet això se l'enxampés i li caigues un bon "puro", pot ser la gent s'ho miraria una mica més.

    Hi ha vegades que em fa vergona ser de Tortosa, ho sento, però algú ho havia de dir.

    ResponElimina
  2. No es más limpio quien más limpia, sino quien menos ensucia.
    Pero lo problema es agarrar-lo i despues que lo pitufo que ho veigue tingue ganes de fer algo,que depen qui sigue lo gos fara la vista gorda, aixo es unaltra.

    ResponElimina
  3. Si voleu saber de qui són estes defecacions podeu interesar-vos a la finca del carrer Dr. Ferran 5.
    Allí viuen els amos de dos gossos que treuen a passejar sense lligar, tot i que un d'ells és d'una raça perillosa.
    No cal dir que MAI recullen les defecacions dels seus gossos.
    Viuen davant mateix dels Serveis Territorials de Cultura i els funcionaris d'aquest departament en són testimonis privilegiats del seu "civisme".
    Per a quan una primera multa a aquests ciutadans "exemplars"?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta