29 de desembre del 2010

Restes electorals a la plaça de l'Estadi


Ja ha passat més d'un mes des de les eleccions catalanes del 28 de novembre. Aquesta setmana, Artur Mas ha pres possessió com a 129è president de la Generalitat, i també han jurat o han promès el seu càrrec els nous consellers i conselleres del govern català. A Tortosa, la propaganda electoral ha anat desapareixent dels carrers, de les cartelleres i, sobretot, dels fanals. Però hi ha excepcions. Aquí tenim uns cartells de la campanya electoral de CiU, que han sobreviscut en un fanal de la plaça Joaquim Bau, també dita plaça de l'Estadi. El fanal es troba just al costat del quiosc de premsa que haurà de ser desmuntat i traslladat quan, en poques setmanes, comencen les obres de l'aparcament subterrani vinculat al projecte de les noves piscines i de l'edifici administratiu de l'estadi municipal. Per tant, si no el despengen abans, aquest cartell supervivent amb la cara de la nova diputada al Parlament, Meritxell Roigé, també desapareixerà amb motiu d'unes obres que han de transformar la cara del barri de Ferreries. Unes obres que està impulsant la mateixa Roigé, com a tinent d'alcalde d'Urbanisme.

-[àudio] Meritxell Roigé afirma que les noves piscines i els pàrquings són els projectes més importants del mandat

1 comentari:

  1. Si d'aqui poc em de tindre unes altres eleccions,no val la pena traure'l,no se dic jo,perque lo de les obres encara ho tinc que vore que comensen en setmanes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta