21 de gener del 2011

Antoni Martí, nou director territorial d'Ensenyament a l'Ebre


La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va presidir ahir a la tarda la presa de possessió del tortosí Antoni Martí com a nou director dels serveis territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, en substitució de Marian Rojas. Rigau, que ha estat la primera membre del govern d'Artur Mas que ha visitat el territori, va afirmar que el seu principal objectiu ha de ser reduir de forma “dràstica” el fracàs escolar. Així, tant la consellera com Martí van advertir que encara seria “precipitat” manifestar-se sobre la continuïtat dels projectes o els compromisos considerats prioritaris per l'anterior directora d'Ensenyament: el tercer institut de Tortosa i la nova escola del barri de Sant Llàtzer. [Veieu més fotos de l'acte en el nostre compte de Twitpic]

Àudios:
-La consellera Rigau evita pronunciar-se sobre els projectes educatius pendents o compromesos a l'Ebre
-Antoni Martí afirma que el seu objectiu serà reduir dràsticament el fracàs escolar

Publicat a El Punt

9 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Abril del 2009, Diari Avui, Gustau Moreno.
    El Sr. Bel acompanya el conseller E. Maragall en una visita a l'IES de l'Ebre. La crònica, entre altres coses, diu:

    ..." l'alcalde va anunciar que dijous a la tarda els propietaris dels terrenys van signar la cessió anticipada dels terrenys, una finca afectada pel pla parcial Temple Sud. De fet, Ferran Bel va afegir-hi que ahir mateix havia convocat un ple extraordinari per dimarts, perquè el ple de l'Ajuntament puga fer l'aprovació definitiva del pla parcial, i també la cessió gratuïta dels terrenys a la Generalitat. «Ens fa una il·lusió especial poder anunciar-ho a l'IES de l'Ebre, que durant molt de temps havia reivindicat el tercer institut d'una manera justa», va remarcar Bel. En aquesta línia, l'alcalde va assenyalar que, «si s'haguessen fet bé les coses, els terrenys ja fa anys que haurien d'haver estat cedits a Educació». Una declaració que va provocar el somriure del portaveu del PSC i exalcalde, Joan Sabaté, que també assistia a l'acte d'ahir. «El tercer institut és molt important per a Tortosa; per donar sortida al col·lapse que hi ha als IES de l'Ebre i Joaquim Bau, però també per equilibrar l'oferta de secundària i que puguen haver-hi centres públics a una banda i l'altra del riu», va concloure Bel. Per la seua banda, Maragall va afegir-hi que els propers mesos es concretaran els calendaris del projecte i també l'inici de les obres.

    Segon cas Pallarés? Xeics.....que sou, i sempre ho heu estat, un partit de govern. Potser que s'informes una mica la consellera abans de dir que seria "precipitat" parlar del tercer institut. o bé que l'informes l'alcalde.
    De precipitat res, que fa tant d'anys, o més, que se'n parla com de l'hospital.

    ResponElimina
  3. Ferran Bel aposta pel tercer Institut i pel col·legi de Sant Llatzer. I resulta que la nova consellera i el nou director lo consideren "precipitat"...

    http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/16-educacio/359620-antoni-marti-director-densenyament-a-lebre.html

    Ni tercer institut, ni col·legi, ni hospital.

    Vica el govern dels millors i la seva poltica vers el territori. SC

    ResponElimina
  4. per cert les torres electriques del solar del col·legi de Sant Llatzer s'havien de treure a finals del mes d'abril, així es va comprometre el Sr. Bel davant l'associació de veïns , i encara hi son.

    Això si que és fum.

    ResponElimina
  5. No voldria semblar catastrofista, però quan els funcionaris deixen de cobrar la primera nomina, llavors alguns sen adonaran de la gravetat real de la situació.

    ResponElimina
  6. Que et cau la mala baba, Sr Whisky?
    Au, torca-te-la!
    Massa beure a deshores!

    ResponElimina
  7. Mc Calan, reconec que ja fa temps que ens avises de l'apocalipsi econòmica. De totes maneres si l'anterior conseller ( llavors d'educació ) hagués considerat "precipitat" manifestar-se sobre la continuïtat d'unes obres que el mateix alcalde qualifica de prioritàries, nomes se t'hagués ocorregut fer el comentari que has fet ?

    ResponElimina
  8. Jotabé, la ostentació de determinats carregs públics no equival a estar al corrent ni de poder interpretar determinades situacions extremes.

    ResponElimina
  9. Jimmy borra’m ,es comenta que possiblement molts llocs de treball (especialment dintre del cos administratiu de la SS) estarà afectats per una reestructuració a fons.
    Mala baba dius ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta