8 de gener del 2011

CiU donarà entrada a independents, a la delegació de l'Ebre


L'alcalde d'Arnes, Xavier Pallarès, ja té la confirmació que serà el nou delegat ·

Una trucada telefònica d'Artur Mas va servir per confirmar, dimecres a la tarda, que l'alcalde d'Arnes i diputat de CiU, Xavier Pallarès, serà nomenat l'11 de gener nou delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Així ho va confirmar el mateix Pallarès ahir al vespre, en acabar una jornada maratoniana de reunions a la seu de CiU a Tortosa. El nomenament dels delegats es produirà dimarts. Durant tota la setmana següent, a més del traspàs de poders amb Lluís Salvadó (ERC), hi haurà el degoteig dels nous directors dels serveis territorials. En aquest sentit, CiU de l'Ebre ha previst donar entrada a algun independent.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. No és cap novetat... actualment hi ha dos directors independents a les Terres de l'Ebre, Justícia i Educació, en departaments dependents dels socialistes.

    La setmana passada Artur Mas van anunciar una reducció del 23% dels càrrecs de confiança, en canvi amb els nous decrets solament es redueixen 14 càrrecs, una misèria desprès de reduir el nombre de conselleries.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta