27 de gener del 2011

El PSC torna a confiar en Sabaté per recuperar l'alcaldia de Tortosa


Ofereix “treball” i renovació de la llista i de les idees per “engrescar la majoria progressista” · L'exalcalde flixenc Antoni Sabaté, candidat a l'EMD de Jesús ·

El PSC ha tornat a confiar en Joan Sabaté per intentar recuperar l'alcaldia de Tortosa, arrabassada fa quatre anys per Ferran Bel (CiU) després de dos mandats amb governs de majoria socialista. De fet, tot i que Sabaté té ara 53 anys, serà la cinquena vegada que aspira a l'alcaldia. La candidatura de Sabaté va ser revalidada durant una assemblea de l'agrupació local del PSC que va fer-se dimarts a la nit i en què també es van decidir els candidats a presidir les entitats municipals descentralitzades (EMD) de Jesús, Campredó i Bítem, que seran Antoni Sabaté –exalcalde de Flix–, Manuel Álvarez i Teresa Castellà. L'exalcalde es va comprometre a fer una renovació important “tant de la llista com de les idees”, amb l'objectiu final de “mobilitzar i engrescar la majoria progressista que hi ha al municipi”.

Ahir al matí, en una compareixença conjunta amb els tres candidats a les EMD, Sabaté va prometre “il·lusió, treball i passió” per Tortosa, tot posant l'accent en les polítiques de promoció econòmica i en l'atenció a les persones. El candidat del PSC va recórrer a una dada per demostrar que sortir de la crisi ha de ser la prioritat en el proper mandat: fa quatre anys, a Tortosa hi havia 1.071 persones sense feina, mentre que ara hi ha 2.751 veïns desocupats. “Estem parlant d'un increment del 257%”, va advertir. Així, Sabaté no va arribar a culpar Bel de la crisi ni de la pèrdua de llocs de treball, però va criticar que el govern municipal ha estat “incapaç” de trobar solucions i d'impulsar polítiques per incentivar l'economia del municipi.

Sabaté també va assenyalar que ara el PSC obrirà un procés per redactar el programa en què el partit s'obrirà a les aportacions dels ciutadans; prepararan la campanya de comunicació –amb una forta presència a les xarxes socials d'internet–, i confeccionaran la candidatura. Així, l'alcaldable del PSC va dir que, per bastir la llista, buscarà “gent amb conviccions progressistes profundes”, persones preparades i amb experiència, i que tinguen una certa trajectòria en política i en les entitats.

Publicat a El Punt

5 comentaris:

  1. Esperarem a vore les noves idees i la renovació anunciades, per a decidir a quí votem el mes de maig.

    De moment, tinc els meus dubtes amb relació als caps de les llistes de Tortosa, Jesús i Bítem i no sé si els socialistes han optat també pels millors, com CiU, o han decidit una continuitat pensada en esperar a temps millors, 2015 o 2019.

    Ja n'anirem parlant.

    ResponElimina
  2. Ja cansa més del mateix.
    Que no hi ha ningú més?
    Em jubilaré, amb 38,5 anys cotitzats, i encara tronaran els mateixos noms.
    Ja ho diu la dita, "renovar-se o morir".
    Però, la seguretat social sembla que no pagui audiòfons als del PSC-PSOE.

    ResponElimina
  3. Es evident que el senyor Sabaté dona com guanyador al PP a les generals del 2012 i que no sortirà de senador..

    ResponElimina
  4. Jo crec que Bel te guanyades les eleccions,a no ser,que renoviguen l'actual PSC de Tortosa,en tots los meus respectes perque crec que va ser un bon alcalde,pero Sabate ja ha caducat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta