2 de març del 2011

Carme Ruscalleda i Isma Prados, plats forts del Festast de Tortosa


Els restauradors Carme Ruscalleda i Isma Prados participaran en la segona edició de Festast, la fira alimentària per al consumidor que Tortosa celebrarà al pavelló de Remolins de l'11 al 14 de març. L'èxit assolit en la primera edició de Festast, tant per part del públic assistent com de les empreses participants, ha generat força expectació, i Festast tindrà un 15% més d'expositors, tot passants dels 62 de l'any passat als més de 70 d'enguany. Entre els canvis de l'edició 2011 de Festast hi ha el trasllat de la jornada tècnica de dijous al dilluns, coincidint amb el dia de festa que tenen molts restauradors. El regidor de Promoció Econòmica i Fires, Ricard Forés, ha presentat avui els detalls del nou certamen firal.

Festast serà inaugurat pel president d'Alimentària, Josep Lluís Bonet, el divendres 11 de març i estarà oberta al públic en general fins diumenge 13, en horari de 12 a 22.30 hores, excepte el primer dia que s'obrirà a les 18 hores. En total, Festast ocuparà una superfície de 3.870 metres quadrats del pavelló firal; comptarà amb 71 expositors confirmats, i tindrà un espai celler per a conferències i presentacions de productes, un espai cuina per a show de fogons de restauradors, una exposició sobre artesania a la cuina, i un servei de guarderia. L'entrada general tindrà un cost de 4 euros, si bé l'entrada amb tast (entrada+copa+2 tastos) valdrà 6 euros. A banda, el tiquet de cinc degustacions addicionals es vendrà a 5 euros. Després dels tres dies de fira oberta al consumidor en general, dilluns serà el torn dels professionals. Durant tota la jornada hi haurà conferències, xerrades i demostracions de cuiners com ara Carme Ruscalleda i Isma Prados; del xef Fran López, estrella Michelin del restaurant Torre de l'Indià, a l'hotel Villa Retiro de Xerta; i d'altres gastrònoms, sumillers i coctelers. Un dels últims actes de Festast serà el lliurament dels Premis Llorenç Torrado 2011, on una comissió tècnica ha hagut de triar entre 41 candidatures.

Imatge: Gastronomía & Cia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta