29 de març del 2011

Iniciativa comença la campanya ‘Podem fer-ho millor'


El candidat d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, ha començat a fer actes de carrer per explicar les seues propostes i recollir les demandes dels ciutadans, com fan Ferran Bel (CiU) i Joan Sabaté (PSC). De fet, ha iniciat la campanya 'Podem fer-ho millor', en què convida els veïns del municipi a escriure i penjar, amb un post-it, com ajudarien Iniciativa-Entesa per Tortosa a millorar l'acció de govern de Bel. El lema és el contrapunt a 'Junts, tornem a fer-ho bé', l'eslògan de Bel, que també està recollint les propostes dels veïns amb un sistema semblant.

Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. “Nunca es tarde si la dicha es buena....”

    ResponElimina
  2. Home, l'eslògan escollit "podem fer-ho millor" és una afirmació: no ho estan fent tot lo bé que podríen.
    O vol ser una comparació? Vol dir que ho poden fer millor que els altres?
    Compte, pot ser una mica traicioner!

    Per una altra banda, quant a la campanya que ha iniciat Bel, ja em sembla bé que els polítics s'informin sobre el què volen els ciutadans, però voleu dir que cal que pregunten les necessitats dels barris? En quatre anys de govern a la ciutat i encara no ho saben?

    Potser soc una mica susceptible, però crec que tots hauríen de pensar una mica lo que diuen i sobretot lo que fan.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta