29 de març del 2011

Muniatto, Manel Zaera i Jesús M. Tibau, a la portada

La portada de La Marfanta incorpora des d'avui els últims acudits del bloc Humorcillet, del jesusenc Eusebi Morcillo (Muniatto Show) i companyia. A més, des de fa unes setmanes, també hem volgut destacar els continguts d'altres dos blocaires del territori, l'ampostí Manel Zaera, però més concretament del seu nou bloc Un any en apunts, i l'esriptor Jesús M. Tibau. En el cas de Muniatto, com podeu veure, els dos blocs s'han retroalimentat avui, a partir de l'apunt sobre les multes que un policia local de Tortosa va posar a vehicles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil. Si teniu un bloc a Blogger i esteu interessats en aparèixer de la mateixa manera a la portada de La Marfanta, només ens ho heu de fer saber al correu electrònic marfanta@marfanta.com.

2 comentaris:

  1. és un honor aparèixer a la portada del teu blog, el primer de què vaig tenir notícia i un del simpulsors de la febre blocaire a les Terres de l'Ebre

    ResponElimina
  2. Bona tria! Humor, literatura, i noticies, una bona manera de començar, i acabar, el dia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta