17 de maig del 2011

Així es va fer la campanya d'ERC a Campredó



ERC de Campredó ha posat en xarxa el bloc El poble on la gent fa paraules per difondre tota la imatge gràfica de la campanya que ha preparat la candidatura encapçalada per Damià Grau, un treballador autònom de 42 anys que regeix la seua pròpia empresa de materials de construcció al polígon Catalunya Sud. Aquest vídeo ensenya com es va fer la campanya i es pot veure en aquest bloc i també a YouTube.


4 comentaris:

  1. Ostres, no l'havia vist i m'encanta. Molt més original que les campanyes de per Tortosa o d'altres ciutats més grans.

    ResponElimina
  2. Una gran campanya amb un pressupost mínim. A més ens ho hem passat bé. Les lletrespersones, reflexen tot allò que volem transmetrer...

    ResponElimina
  3. El nostre primer gran triomf és el magnífic ambient que hem viscut, irrepetible!!! A redós d'un candidat estimat per tots/es, ens han dissenyat una campanya estèticament impecable, que mai hauríem imaginat. El talent de l'amic Sergi ha quedat més que palès. Ha estat emocionant veure una trentena de persones al voltant de la nostra candidatura, i el suport de gairebé totes les persones que es mouen en l'àmbit cultural campredonenc. També ens ha permès apropar-nos a algunes persones que ens eren distants i ara apostaran per ERC. Independentment del resultat de diumenge, l'experiència ha estat enriquidora i colpidora. Ara queda l'examen final, en el qual esperem aconseguir el millor resultat i fer que Damià sigui el proper alcalde de Campredó. Un alcalde jove i preparat, amb moltes bones qualitats de governant, imaginatiu i eficaç. L'experiència al món cultural-associatiu l'abala, la seua magnífica feina en l'àmbit professional és més que garantia, el seu perfil ideològic l'allunya de qualsevol experiment polític abstracte. I sí, els blocs de Campanya ens han portat felicitacions d'arreu. Tots/es junts/es construirem la nostra Itaka...Campredó.

    ResponElimina
  4. Emigdi, les meves felicitacions als autors del vídeo, encomiable, i de la campanya.
    Com jo soc dels que es llegeixen els títols de crèdit de les pelis, més si son ebrenques, em manquen. ;-)
    Per descomptat la música, súper.
    Els heu publicat o publicareu?
    Gràcies i bon diumenge!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta