17 de maig del 2011

El vídeo del PSC de Tortosa que recomana Meritxell Roigé (CiU)



"Sense paraules m'he quedat amb el vídeo de Joan Sabaté. Mai em pensava que recomanaria un vídeo del PSC pero ho he de fer", ha escrit aquest vespre en el seu compte de Twitter la regidora d'Urbanisme de Tortosa i número cinc en la llista de CiU, Meritxell Roigé. De fet, gràcies al Twitter es pot saber, també, que Roigé es trobava en un míting al poble dels Reguers, en el moment d'enviar el missatge. En concret, es referia al vídeo que el PSC de l'Ebre ha penjat a YouTube, i que mostra Sabaté i la resta de membres de la candidatura socialista cantant i ballant la cançó de campanya composada per David Espinós.


34 comentaris:

  1. No sé si donar les gràcies a Gustau o a Meritxell.
    Segueix la moda que s'ha imposat i què voleu, enmig de tantes mentides i tans improperis que es dediquen els uns i els altres aquest vídeo m'ha semblat festiu i més proper que cap altre discurs.
    El de Campredó també m'ha agradat. El del GW no té desperdici.
    Només falten els de CiU. No t'animes Meri?

    ResponElimina
  2. Yuca sempre ets molt agressiva amb CiU i sobretot amb el PP, però desprès d’afirmar que aquest vídeo et pareix “festiu i proper” ja no cal fer-me més preguntes, ets una bona socialista, de cap a peus, si senyora.

    A part del que puguin pensar els socialistes, que evidentment tiraran cap a casa, aquest vídeo podria ser catalogat de un veritable WTF! A mi veure al senyor Sabaté ballant d’aquesta forma tan...inusual més que proximitat, el que em produeix és pànic!

    ResponElimina
  3. Gutijaume, i el teu company que ha sortit a l'Intermedio, no te'n causa de pànic ?
    Per cert, la conclusió que treus sobre Yuca és la mateixa que pots treure de Roigé, no ?
    Si algú què "balla", "canta" i a més son gent del carrer, no es pot considerar, com a mínim festiu i proper. Pos a mi m'agrada.

    ResponElimina
  4. Portes un canó a la butxaca o t'alegres de veure'm ?

    ResponElimina
  5. Qualificant com a les pelis
    Guió 3
    Música 9
    Muntatge 6
    Fotografia 5
    Direcció artística 3
    Artistes s/v
    Direcció 5
    Com a únic consell, la llista seria llarga, per al de fotografia:
    Xeic! Quan faces exteriors amb calbs oblida't de posar-lo baix del Sol, només li tallaràs lo cap per dalt.
    I paro que cada cop que el veig(2) baixo les puntuacions. I els professionals s'han de guanyar la vida.
    El mateix equip de vídeo que els de Toni Espanya?
    Manca tirar-se a la bassa!
    Per cert, abans de sentir-la parlar i altres, sembla que Sabaté te relleu. Molt més "artista" la núm. 2

    ResponElimina
  6. Quien canta su mal espanta, aunque gallo que no canta, algo tiene en la garganta, pero dicen que el gallo que es bueno lo mismo canta en su corral que en el ajeno. Cantando, cantando, i el corral enajenando…

    ResponElimina
  7. Pos ara que ho penso, tampoc estaria malament veure un vídeo ballant i cantant de Meritxell Roigé, encara que fos vestida de negre (deu ser una prometença). Perquè xiquets, m'amare diria...." quan me mori jo no sé que et posaràs!!!

    ResponElimina
  8. McCalan!
    Lo xafas muy ben esto del castellano!
    Jo tampoc Cucafera, i si fos amb un vestidet eivissenc d'aquests de gasses encara millor.
    Que us he de dir! Un te vessant hippie i en esta calor!

    ResponElimina
  9. Almenys no és un video basat en la por ni en l'odi, ja és un avanç!

    ResponElimina
  10. M'estranya per a la teva saviduria Out.....que va des de Palegrí al sèptim art. Es diu Moda Adlib.

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. Cucafera, abans d'anar a dormir, t'explicaré un bocí.
    Un amic meu acaba de penjar un enllaç a una cançó de la Maria del Mar Bonet, que suposo que et deu agradar, i encara estava emboirat amb els records. D'aquí també esmentar eivissenc i no haver usat la contracció anglesa, que parla de llibertat.
    Per lo de la meva saviesa, em vaig formar amb el "Trivium i Quadrivium" i de jove em van presentar moltes muses, alguna em ve a veure de tant en tant.
    ;-)

    ResponElimina
  13. Pos procura que t'agafi treballant...o al menys despert.

    ResponElimina
  14. Pos jo penso que és un absolut desastre. Fa unes setmanes Gustau va penjar un enllaç al flashmob de l'Institut de Tortosa i no hi ha comparació possible. No m'explico com un centre educatiu on són centenars s'han coordinat millor que els pocs "figurants" d'aquest videoclip.

    La llàstima és que als xiquets segur que no els canvien la nota final per haver participat en la gravació...

    ResponElimina
  15. Mmmm Les muses en plan oníric, despert o dormit, son una xalera. Tanta gràcia! De molt en molt, els hi estiro la beta, però son fugisseres com l'Oportunitat.

    ResponElimina
  16. Definitivament lo PSC cada dia està més a prop de la CORI, pero a lo cutre, que del veritable socialisme, a casa meua li diuen a això fer el pena!!celebreu i xaleu abans que me sembla que lo dia 22 tindreu poca cosa a celebrar. Només los falta la Karmele cantant "Sabaté és un tsunamiiii...."

    ResponElimina
  17. Saberut! No li digues això al l'alcalde de Reus!
    Jajajajaja.Li agafa un infart!
    Qualsevol apropament a la CORI, sempre serà benvingut! Lo que el Juantxi continua gras que gras. No te la disciplina del Joan, admirable si més no. Cada matí a corre una estona, com diu la cançó "... cuesta abajo y cuesta arriba, a la misma velocidad...". Sergio Makaroff

    ResponElimina
  18. WTF?!?!
    Sento vergonya aliena, de vritat. Cutre llonganissero és lo més suau que se m'ocurreix… Menos mal que no voto a Tortosa.

    ResponElimina
  19. M'abstindré de comentar el video, és qüestió de gustos. El que es desprén un cop vist és que ja tenen clar que no guanyaran i que el relleu a Sabaté ja està decidit. Segurament Núria Chertó serà la portaveu del grup municipal i l'exalcalde renunciarà a l'acta de regidor.

    ResponElimina
  20. Pos jo després de veure el de CIU ( de vídeo ) he arribat a la conclusió que tots son producte de la bombolla immobiliària ( bastida )i amb l'absència de casc de seguretat, han volgut transmetre un missatge subliminalt de des-protecció, retallades i que cadascú s'acampi.
    Ah, i el portaveu, en cas d'encertar, Carles, seria Antoni Sabaté, lògicament.

    ResponElimina
  21. Tu sabràs Jotabe, que ets del partido, però seria un error posar una vella glòria. D'alguna manera s'ha de promocionar el relleu, o potser Forcadell l'eclipsaria? uhm...

    ResponElimina
  22. Segundas partes nunca fueron buenas

    ResponElimina
  23. Guti, no m'agrada la paraula beligerant que utilitzes per qualificar les meves intervencions. Jo les qualificacia més aviat de crítiques. I et dono la raó, no soc ni del P.P ni de CiU. Tampoc de PxC, al qual no l'hi he dedicat ni un sol comentari perquè em fa molta angúnia.

    Socialista? mmm, tampoc, però diguem que ja t'aproximes. Independent d'acció i pensament? Sí, fins al final.

    I en quant al vídeo en qüestió, nomès m'ha semblat una picadeta d'ull simpàtica, a la actualitat.

    ResponElimina
  24. Hi ha 2 comentaristes que usen l'acronim WTF, es nota que són jovenets! Guti ho hauries de traduir per QC (Que Cojones) que és més castís.

    ResponElimina
  25. Carles, m'has descobert. Però clar, em dius que soc del partido per dir una cosa diferent a la que has dit tu, ergo, també ets del partido, perquè, de moment, ni una cosa ni l'altra sabem sí és, o sera, certa. No cal ser de ningú, nomes observador del que m'envolta, per arribar a la conclusió què, cas de necessitat, per capacitat política ( de moment ) i experiència, A. Sabaté seria el lògic portaveu.
    En qualsevol cas, s'hauria d'esforçar molt Forcadell per eclipsar Nuria Cherto, al menys per al meu gust.

    ResponElimina
  26. Jotabe, sobren els comentaris masclistes.

    ResponElimina
  27. Tens raó, perdona. Per a mi, Forcadell es més guapo que Nuria Cherto. Ara és políticament correcte ?

    Nomes una reflexió, del meu comentari anterior, nomes és pot extreure una component masclista sí es vol. Si no es vol, no. Primer per què pot perfectament eclipsar-lo sense necessitat de que hagi de ser pet res que tingui a veure amb el físic, per tant, és veu que això ho portem una mica incrustat tots al moll de l'os ( homes i dones ), i segon, dir guapa a una dona es masclista ?.
    Per cert, el candidat del PP a l'EMD de Jesús, ara famós per sortir a l'Intermedio, també diuen que és guapo. Estic d'acord. Massa de dretes, però guapo.

    Masclisme.
    "Actitud que consisteix a atribuir als homes una superioritat de valors, en tots els camps, sobre les dones".

    ResponElimina
  28. Avui, per fi, la joventut esta donant signes de dignitat i de realisme. Ja començo a respirar un nou aire mes fresquet… ENDAVANT !

    ResponElimina
  29. Mai és tard...diuen ^^

    ResponElimina
  30. Jo us recomano el video "Inside job". De ben segur que es molt millor que el video de Sabaté... Al Loro!

    ResponElimina
  31. Molt bon documental McCalan el vam veure a casa farà uns mesos i ens vam quedar amb dos pams de nas.

    ResponElimina
  32. Es una llastima que no hi surti cap barri.
    Als barris també hi ha gen que vota el vostre partit, recordeu-ho.

    ResponElimina
  33. Barber, t'haig de donar les gràcies. Quan es va fer aquest video, vam arribar on vam poder, es va rodar en un matí, i tenia un aire molt desenfadat, no volia ser res més, una cosa divertida, per tal de trencar en la monotinia de la campanya. No hi havia cap altre objectiu.
    Es va intentar arribar al màxim de barris aquell mati, Temple, Centre (Sant Blai), Remolins (universitat i parador) Ferreries, la Plaça dels Dolors, es va pujar fins a l'hospital.
    La finalitat era que tot l'equip sortis en el video, d'una forma diferent, a la del porta a porta, els mitings o les parades al carrer.
    Però novament gràcies.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta