9 de maig del 2011

Artur Mas vol per a CiU les alcaldies de les quatre capitals de l'Ebre


El president de CiU, Artur Mas, ha presidit aquest diumenge un dinar-míting amb un miler de persones, al nou pavelló del Temple de Tortosa, en què ha afirmat que el gran repte del 22 de maig és aconseguir per a la federació nacionalista l'alcaldia de les quatre capitals de les comarques de l'Ebre. En aquest sentit, Mas ha recordat que fa quatre anys CiU va aconseguir conservar l'alcaldia d'Amposta gràcies a la majoria absoluta de Manel Ferré, així com recuperar l'alcaldia de Tortosa de la mà de Ferran Bel. Per tant, ara l'objectiu no és només mantenir aquestes dues alcaldies ebrenques, sinó també propiciar canvis de govern a Gandesa i Móra d'Ebre perquè els nous candidats, Carles Luz i Joan Pinyol, puguen governar a les capitals de la Terra Alta i de la Ribera d'Ebre.

D'altra banda, Mas ha demanat al tripartit “menys demagògia i més ajudar a aixecar Catalunya”. Així, Mas ha recordat que “els grans defensors de l’estat del benestar són els mateixos que fa quatre mesos van deixar més de 30.000 expedients de la dependència en una caixa en un magatzem”. I també, que “aquests que ens critiquen haurien de posar-se al nostre costat per reclamar a Madrid que el PSOE no impedeixi que Catalunya tingui els mestres que necessita”. “Prou demagògia i més ajudar” ha conclòs el també president de la Generalitat.

Per la seua banda, Ferran Bel ha afirmat que aquestes eleccions són molt importants perquè “el país necessita alcaldes i ajuntaments responsables per a fer front a una situació que no serà fàcil”. Bel considera que “la nostra candidatura, el nostre programa i la feina feta són la nostra millor garantia”, i ha fixat com a prioritat la creació d’ocupació. Segons Bel, el tripartit no pot donar lliçons de res. L’alcalde de Tortosa també ha assenyalat que “l’ocupació la creen les empreses, i aquesta ha de ser la nostre prioritat”.

9 comentaris:

  1. Todos queremos MAS...! (chist)

    ResponElimina
  2. Sempre recordaré que fa molts d'anys en un congres a BCN a un responsable de formació li van dir que els cursets havien d'anar a "más" i ell va contestar que l'important es que fossin "amenos" no a "más".
    Quant al dinar, te'n nombraria mitja dotzena, que conec, que van estar-hi i no votaran CiU.
    Ara, els convergents sempre ho han fet molt bé això de travar complicitats, fictícies i interessades, però complicitats. Al cap i a la fi, el que interessa és el vot de la massa, el dinar, a banda d'incondicionals, ja fa l'efecte per si mateix. El vot dels assistents és secundari.
    De fet, Mc Calan, no et vaig veure.

    ResponElimina
  3. Es que un es solidari amb el territori i va acudir a la diada del ostró que es va celebrar a l’Ampolla. No cal dir que em vaig posar les botes amb uns ostrons riquíssims regats amb cava brut nature que de ben segur l’anterior Delegat hagués brindat per la Vegueria de les TTEE.

    ResponElimina
  4. I vau notar els efectes a la nit?
    Oco el marisc!
    Molt de fósfor!

    ResponElimina
  5. Enlloc d'un pavelló d'esports allò sembla la casa de CiU, que si una reunió d'empresaris, que si dinars. Deuen pagar lloguer per fer aquests actes no? El pavelló també l'he pagat jo!

    ResponElimina
  6. Mc Calan, ara que el veig a la foto....tu que sempre has estat tan observador amb les actuacions dels delegats del govern ( al menys amb l'anterior ), sabries dir-nos que va passar a Rasquera en un acte d'entrega de obsequis que es va fer la setmana passada a la fira ? M'explico, vaig veure per L'Ebre TV a l'alcalde, Pellisa, queixar-se de manera subtil però ferma de la no presencia de Pallarés, tot i que va dir " està voltant per la fira i havia dit que vendria ". Què lleig, no ?

    ResponElimina
  7. Es que segons tinc entès fa un temps van haver-hi diferencies verbals que sortosament no van arribar a mes.

    ResponElimina
  8. Pos que bé, no ?. Pallares no acudís a un acte compromès, per diferencies verbals amb un alcalde. Avui, per una entrevista de La Marfanta a Bel, hem sabut que aquest pactaria amb tothom menys amb els socialistes per "diferencies personals" . Visca la democràcia o l'altura de mires.....

    ResponElimina
  9. Jo de vosaltres estaria content amb aquest darrer missatge… O no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta