9 de maig del 2011

Així es va fer el programa de CiU a Tortosa



El web electoral de Ferran Bel ofereix un vídeo en què podem veure el procés de creació del programa de CiU de Tortosa per a les eleccions del 22 de maig. El vídeo, que ha estat produït per Àlex Panisello, de Saeta Produccions, mostra com es van fer les fotografies del programa de Bel, però també ensenya l'acció de govern i alhora pot funcionar com a espot de campanya.

4 comentaris:

  1. Es curiós però a n'aquest video no es veu cap antena de telefonia mòbil. Els de Ciu ja van anar al aguait de que no es vegi cap antena, que els faria mala publicitat...

    ResponElimina
  2. El Vídeo molt bé, et donen ganes de votar-los i tot.....hasta que surt el Senyor Bel, i comença a parlar movent les mans com si vulgues arrancar el vol, llàstima, una bona pel•lícula en un mal final, és una mala pel•lícula

    ResponElimina
  3. Estètic potser sí, però és ètic aparèixer amb les escales de la catedral de fons, i com a obra feta, quan ho va pagar una empresa privada ?. Tinc dubtes.

    ResponElimina
  4. L'ajuntament de Tortosa estarà en crisi, però Convergència a Tortosa no ho esta.

    Aquest programa val 10 ulls de la cara, LO MENOS!!!

    Sort sort que estem en crisi... al menys alguns!!

    La idea del programa molt original i ben feta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta