1 de maig del 2011

Els serveis de l'hospital de Tortosa es reobriran 'quan calgui'


“No es pot retallar allò que no es té”, va afirmar ahir el director dels serveis de Salut a l'Ebre, Albert Gómez. “El que fem és un aprofitament al màxim dels recursos disponibles”, va assenyalar. Segons Gómez, si l'ocupació mitjana de l'hospital Verge de la Cinta és d'un 70%, “amb els temps que corren no és ètic tindre dispositius assistencials per al 100%”. Gómez va afirmar que Salut i els gestors sanitaris posaran en ordre els dispositius “amb la flexibilitat que toqui en cada moment”. Així, el director va assegurar que qualsevol metge de guàrdia podrà activar que es reobrin els llits i les sales d'operacions que calguin, “però no sempre”. Per la seua banda, però, la portaveu sindical Maria José Codoñer es va preguntar amb quin personal es reobriran els serveis, si ara no renoven els treballadors.

+Àudio:
-El director de Salut afirma que qualsevol metge de guàrdia podrà reobrir llits o quiròfans de l'hospital de Tortosa quan faci falta
-Albert Gómez assegura que l'hospital de Tortosa està 'exactament igual' i que les sales d'operacions no s'han tancat


Publicat a El Punt

2 comentaris:

  1. Tranquils que la sanitat privada no esta en crisi. Per aquest no hi ha retallades en els convenis amb la conselleria de sanitat.

    Ja ho sabeu, si no vos atenen a la pública, aneu pagant!!!

    (modo ironia!!!)

    ResponElimina
  2. I qui decidirà quan cal?
    La foto és impagable, el senyor que parla no fa cara de fiar i uf!, el senyor Sancho més dura no la pot tenir (la cara, no em malinterpreteu)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta