10 de maig del 2011

Monclús (ERC) vol una Tortosa més universitària

El candidat d'ERC, Josep Felip Monclús, va proposar ahir la implantació de més estudis presencials al nou campus de Remolins per convertir Tortosa en una ciutat més universitària. Segons Monclús, la universitat és un “sector estratègic” per a la promoció econòmica de Tortosa, i el nou campus de la URV ha estat possible “gràcies a Esquerra”. Així, l'exdirector d'Innovació, Universitats i Empresa a l'Ebre es va comprometre a treballar per ampliar els estudis, amb postgraus, màsters i noves titulacions com ara canvi climàtic, fisioteràpia i teràpia ocupacional. Aquests últims estudis no es fan en cap universitat pública.

Publicat a El Punt

Imatge: ERC de Tortosa

2 comentaris:

  1. M’alegra molt veure-us “amb il•lusió”... Ja sabeu perquè ho dic...

    ResponElimina
  2. Abans de proposar estes coses hauria de saber del que parla. Des de fa uns anys (ho va començar el seu company de partit Huguet) la tendència és la contraria, reduir el nombre de titulacions i concentrar-les a les grans ciutats, per tant no, mai serà possible el que proposa Monclús, queda molt bé dir-ho de cara a la galeria.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta