10 de maig del 2011

Camacho diu que hi haurà aigua per a tothom


La presidenta del PP català visita Tortosa per fer costat a Xavier Dalmau ·

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va afirmar ahir a Tortosa que el seu partit no recuperarà el transvasament de l'Ebre si torna al govern de l'Estat. “El PP sempre garantirà, com va dir Mariano Rajoy, que a les Terres de l'Ebre no els falti ni una gota d'aigua, i que es facin les inversions del pla integral”, va assenyalar. Amb tot, Sánchez-Camacho va afegir-hi que el PP també garantirà l'aigua “per a tots els territoris de Catalunya i de la resta d'Espanya”, sense concretar la fórmula per fer-ho. La líder del PP català va passejar pel mercat amb el candidat a Tortosa, Xavier Dalmau, i es va reunir amb la Cambra de Comerç abans de fer un dinar amb emprenedors.

Publicat a El Punt

32 comentaris:

  1. La senyora Sánchez-Camacho fa costat al amic Dalmau, altra cosa es que Dalmau faci costat a la senyora Sánchez-Camacho...

    ResponElimina
  2. Pos ho dissimula molt bé.

    ResponElimina
  3. Tos els politics locals fan costat als seus superiors, Bel fa costat a Mas quan retalla en sanitat i diu que de l'hospital de moment res, Sabaté va fer costat a Montilla quan volien emportar-se aigua a Barcelona i ara a ZP quan diu que els diners que pertoquen a Catalunya nanai, i Dalmau no dirà res quan Rajoy torne a parlar del transvassament. De polítics del poble res, se deuen als seus jefes de Barcelona i Madrid.

    ResponElimina
  4. El programa electoral de los populares incluye una plataforma para estrechar los lazos entre valencianos del norte y catalanes del sur La iniciativa contrasta con el cierre de repetidores de TV3

    http://www.levante-emv.com/castello/2011/05/06/pp-promueve-expansion-cultural-cataluna-lema-castello-fins-lebre/804526.html

    Transvasament Xerta-Sénia-Càlig.. etc?
    PHN, plan B.

    ResponElimina
  5. Esta tipa se pensa que a estes terres som tontos?

    Sra Camacho, AGUA PARA TODOS del PP ja sabem lo que vol dir, no en va el Sr, Aznar i cia es van passar una legislatura ignorant-mos a la gent de les TTEE dient que "el trasvase no perjudica a nadie".

    Anda xata, ves a vendre la burra a uns altres!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. "Esta tipa" ho trobo masclista i ofensiu.

    ResponElimina
  7. Tiparraja es lo mes suau que se li pot dir a estos personatges que se mosenfoten a la cara i no pasa res,viva la pepa!!!!

    ResponElimina
  8. De "tipo", "tipa"
    De PP,....?
    Respecte, masclisme.... pos ja veus. Ganes de pegar "palo" a qui no toca.
    Jo hagués posat paia, o esperpent, energúmena potser.
    Però, ja sabem dels llenguatges col·loquials "cucafera".
    Tu trobes sentit al que has escrit?
    Perquè jo ni amb el microscopi electrònic.

    ResponElimina
  9. si hagués sigut un home hagués dit "este tipo" o "anda xato"...
    hagués estat llavors un comentari masclista?

    el meu comentari res te a veure amb el sexe..., és simplement un "llenguatge col.loquial", ni pretenia ofendre ni menysprear

    la que si ofen e insulta a la memòria d'aquestes terres


    però

    ResponElimina
  10. La Camacho té llavis de pato. Sóc politicament incorrecte aixi Mc i Cucafera no em criticaran bwahahaha.

    ResponElimina
  11. Lo que ets és un apassionat del Delta, o de les volades d'ànedes riu avall, i riu amunt, Lluis.
    I veus ànecs a tot arreu.
    Maleïda silicona!

    ResponElimina
  12. Continuu pensant que l'expressió "tipa" referit a una dona és insultant, que no té el mateix significat que quan a un home se li diu "tipo" i , quan no s'utilitza per descriure algú que no es coneix la identitat -que no és el cas- el seu us sempre és despectiu.

    Com és obvi, no parlo de transvasaments ni del PP.
    No és necessari estar militant sempre.

    ResponElimina
  13. Cucafera. Tots portem "educacions" al darrera.
    Ets ben lliure de considerar. Com jo de "no considerar". En la llibertat no ens enfrontarem mai.
    Tots tenim dèries.

    ResponElimina
  14. Cualsevol cosa avui en dia es maxisme o rasisme.Em passat d'un extrem a un altre.

    ResponElimina
  15. L’altre dia es va criticar molt durament a una dirigent del PP per dir mora a una noia del PSC d’Ulldecona, ara amb pocs comentaris a la presidenta del PPC se l’ha tractat de tipa, tiparraja, esperpent, energumena...un demostració de la falsa educació de la que prediquen alguns...

    Crec que tots els temes és poden parlar i dialogar des de l’educació, o es que últimament mirem massa Sálvame i massa Esteban?

    ResponElimina
  16. Guti, si com dius han estat pocs els comentaris a la presidenta del PP, no et preocupis, puc afegir-n'hi un, i desprès un altre i ja en seran més.

    ResponElimina
  17. Per cert, com ha quedat el tema de Ulldecona? Amb una disculpa hi ha hagut prou?

    ResponElimina
  18. Gutijaume, aprofitant que estes per aqui ... tornant al tema "vell" del monument de Franco. Ja sabem que el PP va votar en contra de la seva retirada del riu, pero teniu alguna proposta en concret sobre el tema? Pont de vianants amb monument inclos o adaptat? Manteniment minim per a que no caigui i fassi mal a algu?

    ResponElimina
  19. Segons tu que hauria de fer? Potser per tu unes disculpes sinceres no són suficients però és un començament...Mira parlant de racisme i de demanar perdó, encara espero les disculpes de Busquets per dir-li “mono” a Marcelo xeic, xeic quin exemple que donen els nostres esportistes als joves...

    Yuca no t’entenc, escriu tots els comentaris que vulguis tu.

    ResponElimina
  20. Mira Brian, ja fa rato que veig per on vas…

    El tema del monument l’he tractat molts cops i saps el que penso, no ho repetiré cent vegades més. Però t’asseguro, que abans de votar res mirarem el pressupost del cual es parteix, i potser a la gent també li interessa molt veure com és gasten els diners els seus dirigents.

    ResponElimina
  21. Jajajaja,ara aneu de victimes quan teniu un entrenador que es la bomba.Jajajajaja.
    Per cert,la copa vos l'han canviat?Jajajaja,Quin mal perdre.

    ResponElimina
  22. No estic parlant de futbol si nó de racisme...

    ResponElimina
  23. Bon dia. Es evident, per a mi, que no votaré mai al PP, pero t'ho dic de veritat - m'intriga saber que proposeu fer amb el monument (o els altres 31 simbols franquistes). Si que sé que no ho voleu retirar, pero a partir d'aqui no tinc clar que penseu, ni els de CiU, si cal fer-li alguna cosa o no ....

    .... del tema de Ulldecona, sense ser un expert en etica politica, per mi hauria de dimitir. Crec que hi ha certes feines on, quan ho cagues, ho has de pagar. Una persona politica té una importancia publica que no ho tenim tothom, i davant de una "relliscada" aixi, jo pensaria que dimitiria - i ho diria sigui del partit que sigui. Si, com dius, es una bona persona amb idees valides, i segurament ha invertit molt de temps i esforços per arribar on està, pos, és una "pena" perdre el lloc per una paraula, però jo entenia la politica aixi.

    De totes formes, no seria un adeu per a sempre - una dimissió, vol dir que 4 anys més tard, hi pots tornar si és una assumpte com aquest. No em serveixen les comparisons amb altres casos perque cada u ha de ser consequent amb el que fa, i (ho he dit abans), no és només el "lapsus llinguae" sino sobretot el context/lloc on ho va escriure.

    Per aixo, que no ve a compte el que fa o no fa Busquets. Pero, ja que estem, per mi (100% del Barça) si ell realment va dir aixo, també hauria de rebre un castig, i no de l'associacio sino del propi equip. Igual si Guardiola troba que els seus jugadors fan teatre, trobo que ell mateix els hauria de castigar. No val tot, i molt menys en gent que té una importancia i imatgen publica, com son els politics i els futbolistes.

    ResponElimina
  24. Estic d’acord amb tu en lo de que la gent que té una importància i imatge pública com bé has dit, ha de donar exemple, desgraciadament de relliscades d’aquest tipus en trobem moltes cada dia. Tot i així, em reafirmo en la defensa d’Isabel perquè és una gran persona, propera al poble i amb unes qualitats enormes i no conec cap altra, que pugui desenvolupar millor la seva tasca, per tant crec que no solsament és vàlida per al partit, sinó que considero que és una persona molt vàlida per defensar els interessos d’Ulldecona i de la ciutadania d’aquestes terres més enllà del seu color polític, igualment que considero a Nassira, una noia molt vàlida per al conjunt com un exemple d’integració i d’esforç. En definitiva crec que la seva dimissió no seria positiva per a el interès general.


    Parlant de relliscades, avui Ander Errandonea, etarra que ha sortit després de 25 anys de presó, mostrava una pancarta on sol•licitava el vot per a Bildu; “Bildu, indepentzia sozialismoa (termes amb els que la banda acaba els seus comunicats) i les sigles ETA”, no ens porta això a identificar la coalició amb la banda terrorista. Impugnarà el Govern les candidatures de Bildu avui, per aquesta “relliscada”?


    El que ha de fer, no el PP, sinó els 21 regidors que surtin elegits el 22-M és seure i tractar tots els temes de la ciutat (inclòs el que tu dius si així ho creuen adient) i recolzar-se mútuament per treballar i unir esforços, ja que sols així aconseguirem els majors beneficis per la nostra ciutat. Crec que hem d’enfocar la política en un pla de menys disputes partidistes i més cooperació o no tirarem aquesta situació avant.

    ResponElimina
  25. Ai Guti, en la qüestió d'Ulldecona se us ha vist una mica el plumero als del PP, molt políticament correctes a l'hora de parlar i pensar en este tema (fundamentalment marginant-lo) i molta gent dels vostres no està tant lluny dels del PxC,i per als del PSC d'Ulldecona pos los va molt bé la polèmica per fer quedar malament a l'enemic i esgarrapar uns quants vots... parlant dels PxC, si se dixa presentar a esta gent pos també s'hauria de dixar presentar als de Bildu (al fondo tant diferents no ho són uns dels altres...) coses de la llibertat d'expressió...i en quant a la Alicia, pos mira n'hi han de pitjors, al menos estos van de cara, encara que mos perjudiquen ja sabem que són i que pensen en segons quines qüestions de les nostres terres mai s'han amagat en temes com el transvassament nde dir el que pensaven, mentre uns altres que mos defensaven van ser els primers de vendre l'aigua tant a Valencia (CiU) com a Barcelona (Tristpartit).

    ResponElimina
  26. Gutijaume, no facis trampes.
    Sembla evident que l'etarra ( no sé sí ex ) escriu ETA amb majúscules i ressaltant-ho, però no és menys cert que aquesta paraula posada entre "Independenzia" i "Sozialismoa", precisament el que vol dir ( en eusquera) és això: " i ".
    Per altra part, sí les paraules independència i socialisme ha de ser motiu de prohibicions, perquè determinades organitzacions en fan un us fora de les lleis etc. ja pots anar il·legalitzant PSOE, PNV, EA, ERC, PSC i moltíssims més.

    ResponElimina
  27. No es tenen notícies que a la presó hagi renunciat a la seva militància, figura les llistes de Etxerat, per tant quan demana el vot per Bildu ho feia a nivell personal i com a membre d’ETA, no com a ex-etarra.

    Jo no he dit que estigui cometent res il•legal aquest individu, com bé dius “eta” en euskera significa “i” però, per això mateix, els que fan trampa son ells, jurídicament no comet cap il•lícit, però tots sabem perquè l’ETA o l’”i” està ressaltat en verd i al centre de la imatge, no cal ser publicista.

    ResponElimina
  28. Si, Ximo té rao. La paraula "eta" vol dir "i". Com els payasos "Pirritx eta Porrotx" que us puc recomanar.
    Tornant a Ulldecona, no sé si no seria positiva "en general" demostrar a la gent que inclos els politics tenen limits que no poden transpasar.
    En fi, aprofito per, encara que no ens ficarem d'acord, donar-te les gracies per anar responent i debatint. Entre tu, i alguns de ERC i ICV, almenys doneu la cara "virtualment", mentre veig que els "grans" (PSC i CiU) passen olimpicament de la era 2.0. Molt de web cara i guapa, pero de contacte amb la gent a traves de les tecnologies "noves", gairebé zero.

    ResponElimina
  29. L'extrem 2.0 en aquest cas és el Bel. Que el seu bloc sembla el desert dels "Monegros", o encara pitjor.
    Sobre lo d'Ulldecona, ejem, quan un posa la pota fins l'engonal, lo temps que costa després sortir-se'n i netejar-la.
    Lo que, mal de molts consol de ...
    I a arbre caigut, tots en fan llenya.

    ResponElimina
  30. I quin nivell mostra la gent i els seus comentaris, i quin nivell!!Gutijaume, q et fa falta q se't recorde qui és Manuel Fraga? Que et fa falta que se't recorde qui va demanar el vot en contra(entre d'altres) de la vostra Constitució? Que se t'ha de recordar qui és el PP? Pos home, no files tant prim q te quedaràs sense vista...i tant jove...
    Per a tu l'"interès general" és que la fatxa d'Ulldecona es presente a les eleccions i per a d'altres, l'interès general és que gent amb la mentalitat del PP vagi desapareixent pq sou l'antítesi de la convivència i en molts casos de la democràcia.

    ResponElimina
  31. En primer lloc, del senyor Fraga a mi hi ha, ni més ni menys que 67 anys de diferència...amb això et tindrien que quedar clares moltes coses ja per començar.

    En segon terme, el interès general respon a que en democràcia com en una empresa, no es pot prescindir d’aquelles persones que realment són vàlides i aptes per desenvolupar el seu càrrec millor que altres, independentment del color polític que professi.

    En tercer terme crec que definitivament t’has rebaixat al mateix nivell al tractar-la de fatxa, pel simple fet de ser del PP, i és que l’ús d’aquest terme s’ha generalitzat molt (com el de racista), tot i que a mi em pareix una desqualificació roïna.

    Per finalitzar crec que la gent que desitja la desaparició d’un partit polític democràtic que representarà a les properes eleccions a la majoria de la població, és gent que precisament té pocs valors democràtics i crec que d’aquests n’hi ha pocs.


    Bona nit!

    ResponElimina
  32. ai Arjub, així que l'interès general és que gent amb la mentalitat del PP vagi desapareixent? anem apanyats si tu representes la democràcia...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta