10 de maig del 2011

El PSC ofereix la reforma de la plaça Alfons XII en el futur PIC



L'alcaldable del PSC, Joan Sabaté, va presentar ahir al vespre, en un acte públic a la Cambra de Comerç, la seua proposta de pla integral del centre (PIC) de Tortosa. La proposta estel·lar del programa del PSC preveu convertir en zona de vianants la plaça de l'Ajuntament, urbanitzar els terrenys de Renfe i construir-hi un aparcament subterrani amb 1.500 places, transformar l'avinguda de la Generalitat en una rambla, i reformar la plaça Alfons XII. Sabaté va precisar que les accions urbanístiques i socioeconòmiques englobaran els carrers que van de la plaça del Pont de Pedra al carrer Rosselló, al Temple.

7 comentaris:

  1. Ho sento però lo de transformar la Avinguda de la Generalitat amb una Rambla m’ha deixat descol•locat…

    ResponElimina
  2. Mc Calan, suposo que t'ha deixat descol.locat a tu i a tots els vehicles que hi passen. Potser caldrà que els hi posem ales.

    ResponElimina
  3. El tema TOTALMENT OBLIDAT per la gran majoria dels nostres polítics (també oblidat pel senyor Joan Sabaté) és el de la lluita contra la contaminació electromagnètica que generen les antenes de telefonia mòbil. Iniciativa els Verds, el partit que lidera Jaume Forcadell, i PxC (Jordi Casanova) val a dir que han tingut molta valentia al nombrar i denunciar publicament aquest tema, que la majoria dels polítics de Tortosa fan la vista grossa i no volen ni parlar.

    I es que les al·legacions per part de les operadores de telefonia de que es tracta d'un servei públic i essencial no els eximeix de l'obligació de complir les lleis i ademés s'ha de tenir en compte de manera prioritària la seguretat de les persones.

    En suma, obligar algú a tenir que suportar dintre el seu domicili o lloc de treball radiacions electromagnètiques sense el seu consentiment constitueix una clara violació del dret a la vida i la integritat física que garantitza l'article 15 de la Constitució, així com el seu dret a la llibertat i seguretat en qualsevol àmbit, article 17; del seu dret a la inviolabilitat del domicili (article 18) i del seu dret a la lliure elecció de la seva residència (article 19) per quant se l'està forçant a abandonar-la al saber que un procés judicial pot durar molts anys.

    Les radiacions electromagnètiques que generen les antenes de telefonia mòbil poden interferir en l'ADN cel·lular i perjudicar greument la salut.

    Per tant, ja va sent hora de que les nostres autoritats polítiques i sanitàries, els jutges, les organitzacions de consumidors, els mitjans de comunicació i les empreses afectades assumeixin les seves obligacions i responsabilitats.

    Ens estem jugant molt i no és acceptable que es continuï enganyant a la població.

    Centenars de milers de persones pateixen cada any por aquest motiu greus problemes de salut, de les quals moltes acaben morint. Així que ja n'hi ha prou!!!!!

    Per a més informació visiteu la nostra web:
    www.tortosanetadantenes.jimdo.com

    ResponElimina
  4. Algun dia, Jordi, parla'ns d'altres coses.
    Seràs més real. Ara només vens a ser un fantasma que intenta fer por.
    Així, amb la por, no es va enlloc.
    Tranquil no votaré a qui no vols que es voti, i vosaltres sou els darrers de la fila.
    Apa, canviat de pis que estan bé de preu ja.

    ResponElimina
  5. Per cert, avui un ex-company teu de classe m'ha parlat de tu de jovenet. Ens coneixem tots en este poble.

    ResponElimina
  6. Tremolo en los "urbanistes" actuals.
    Vist lo vist, "zero a l'esquerra", amb el sentit aritmètic.
    Exemples... el parc de la Fira de Remolins. Cada cop menys parc i més circ.
    L'antiga Xiquina. Com el "Matadero" era.

    ResponElimina
  7. Això de copipastejar el mateix missatge N mil vegades ja cansa, antenes!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta