10 de maig del 2011

Recepció a Alícia Sánchez-Camacho davant del 'metge Monclús'


La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va visitar ahir Tortosa per participar en la campanya electoral del candidat conservador, Xavier Dalmau. Tant l'alcaldable del PP com alguns dirigents del PP del Baix Ebre, com ara el deltebrenc Joan Bertomeu i el roquetenc Joaquim Llopis, esperaven Camacho a la plaça de Barcelona, davant del mercat central. Un desafortunat error de càlcul va fer que el xofer que portava la presidenta del PP català s'aturés just al davant d'un cartell electoral de Josep Felip Monclús (ERC). Totes les imatges de l'arribada de Camacho i de la recepció a la presidenta del PP català es van fer, per tant, sota l'atenta mirada del metge Monclús, potser el candidat del partit més allunyat en l'espectre polític.

+Més informació:
-Camacho diu que hi haurà aigua per a tothom

4 comentaris:

  1. Al PP l'americana és l'uniforme?
    Amb l'excepció de Gutijaume.
    Pos si, que prop del poble!

    ResponElimina
  2. Al dinar de CiU al pavelló del temple del diumenge, es pot veure com n'és de comú això de l'uniforme, això sí, en aquest cas com es tractava d'un diumenge informal, tocava americana però sense corbata. Mireu la foto de La Marfanta del parlament de Mas. Tots amb la lliçó apressa.
    És del que es tracta, "arreglao pero informal"

    Per cert, m'han dit que el dinar costava 30€. Algú ho sap ?

    ResponElimina
  3. Amic cucafera, no et puc ajudar, dons jo vaig anar a menjar ostrons a l’Ampolla i t’asseguro que de americana res de res pos hi va haver moments que vaig tenir que posar-me babero.

    ResponElimina
  4. Mc Calan, et veig especialment interessat en que sapiguem que vas estar a l'Ampolla, ergo, no vas estar al pavelló.
    Admitido pulpo......
    Però el preu del dinar tampoc el saps ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta