30 de juny del 2011

Presó provisional per l'assassí confès del crim del barri del Garrofer


El jutjat d'instrucció 1 de Tortosa ha decretat aquest dijous al vespre la presó provisional comunicada i sense fiança pels delictes d'homicidi i robatori amb força en casa habitada per a l'home detingut ahir dimecres, en relació a la mort d'una dona de 73 anys a Tortosa. En la seua declaració aquesta tarda davant el jutge,  l'imputat ha reconegut el crim, segons ha informat el servei de premsa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Durant aquests dies, el jutjat d'instrucció 1 de Tortosa, que és qui té les diligències obertes perquè estava de guàrdia el dia dels fets, ha pres declaració a diversos testimonis -dos veïns i la companya de pis del detingut- i també ha fet altres diligències, com l'entrada i registre en el pis del detingut.

L'assassí confès del crim al barri del Garrofer és un home de nacionalitat italiana de 49 anys. Els Mossos d'Esquadra van detenir-lo dimecres a l'estació de tren de Tortosa, al voltant de dos quarts de dotze del matí. La policia catalana va activar un dispositiu just després del crim, que consistia en vigilar i controlar les entrades i les sortides de Tortosa, tant pel que fa a carreteres com a les estacions de transport públic. Els fets es van produir dilluns a la tarda al número 11 del carrer Murada de Sant Joan. La víctima era Pilar Llaó Vallès, que va aparèixer a casa seua amb signes de violència. La dona va morir escanyada, i el mòbil de l’assassinat va ser el robatori. Alguns testimonis van veure saltar un home pel balcó de la casa, i és a partir de la seua descripció que es va detenir el sospitós.

Imatge: Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Pos si d'això parlavem al bloc... no es pot dir mai res, igual l'encertes...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta