11 de juliol del 2011

Dubtes a Gandesa i Móra d'Ebre sobre el polígon industrial de Camposines


L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha qüestionat aquest dilluns la presència de la capital de la Terra Alta en el consorci del polígon industrial de Camposines, ubicat a la Fatarella. Aquest polígon supramunicipal, amb 50 hectàrees, està participat per vuit municipis de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre. El polígon de Camposines va ser impulsat per l’anterior govern de la Generalitat per dinamitzar l’economia de la Terra Alta, amb una inversió de més de 14 milions d’euros. Però la urbanització del polígon acumula dos anys de retard. Segons Luz, no té gaire sentit seguir en el consorci, si Gandesa té un polígon propi. L’alcalde de Gandesa ha fet aquestes declaracions en el programa ‘L’Entrevista’ de Canal 21 Ebre, que s'emet aquest dilluns a partir de les 21.00 hores. Fa uns dies, en el mateix espai, l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, també va posar en quarantena la participació de la capital riberenca en el consorci de Camposines. Segons va dir, Móra d’Ebre hauria de buscar sinèrgies amb els polígons de la veïna Móra la Nova. Luz ha precisat que aquest és el mateix plantejament que estan fent Gandesa i altres municipis de la Terra Alta, en relació al projecte de Camposines.

D’altra banda, en la mateixa entrevista, Luz ha parlat de les finances de l’Ajuntament de Gandesa. L’alcalde ha precisat que el consistori ha de tancar encara els comptes de l’any 2009, i que aquesta és una de les prioritats del nou equip de govern de CiU amb el PP. En la mateixa línia, Luz ha assenyalat que l’Ajuntament de Gandesa ha d’agilitar el pagament a proveïdors, després que l’anterior govern municipal aprovés mig milió d’euros en factures pendents abans de les eleccions. Finalment, l’alcalde de Gandesa ha avançat que aquesta setmana es reunirà amb el conseller de Territori i Sosteniblitat, Lluís Recoder, per tirar endavant les obres de la variant de Gandesa de la carretera C-43.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta