11 de juliol del 2011

Amb els quatre intermitents per jugar a la loteria


Aquest vehicle que podem veure a la imatge estava aquest matí estacionat al damunt de la vorera de l'avinguda Colom, al barri tortosí de Ferreries, amb els quatre intermitents en marxa. El conductor del turisme l'ha deixat així per entrar a l'administració de loteries i apostes de l'Estat, on s'ha trobat amb una cua de diverses persones.

4 comentaris:

  1. Igual ha canviat la normativa de transit i ara comprar loteria ha quedat inclosa dintre dels supòsits que són, a saber (i si la memòria no em falla després de 35 anys de tenir carnet: casos d'emergència i quan pugen o baixen escolars.

    ResponElimina
  2. Gràcies a mals aparcaments com aquest provoquen la "congestio" del transit a Tortosa.
    Però no es cap novetat el mal estacionament a la ciutat perque jo cada dia he de fer filigranes per trobar lloc per poguer estacionar el vehicle que utilitzo per repartir, no saps on deixar-lo que si cotxes a zones de descarrega, passos de vianants, dalt de voreres i tants altres llocs on esta prohibit estacionar o inclus parar que estan plens de gent mal aparcada i moltes vegades sempre son els mateixos i durant tot el dia.

    ResponElimina
  3. Tens rao en que sempre son els mateixos, per tant l'excusa de que "es un moment, i no ho faig mai pero no trobava ,,," no cola. Per exemple,dels centenars de pares que venen a buscar els xiquets a la sortida del col·le, sempre son els mateixos que veus damunt de la vorera - i sovint mig hora abans de la sortida!!

    ResponElimina
  4. Doncs la multa per obstrucció de la circulació i ser element de perill per al trànsit és de 200€, el que passa es que com bé dieu, la policia local a Tortosa multa a qui i a on li dona la gana.

    La situació del stop del carrer Castelló és vergonyosa, però tan lluny no arriben els locals, per cert la imatge del policia de barri ha desaparegut ja?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta