1 de juliol del 2011

L'Ajuntament Tortosa no reprovarà els alcaldes de Barcelona i Lleida, com volen els 'indignats'


El ple de l’Ajuntament de Tortosa no demanarà la dimissió del conseller d’Interior, Felip Puig, ni la reprovació dels alcaldes de Barcelona i Lleida. El proper dilluns, el ple ha de debatre una moció popular que els ‘indignats’ de Tortosa han presentat amb l’aval de 298 signatures vàlides, en solidaritat amb els acampats de Barcelona i Lleida desallotjats per la policia el 27 de maig. Segons l’alcalde de Tortosa, la moció popular no tirarà endavant, ja que CiU la votarà en contra. Ferran Bel ha afegit que la moció és improcedent, i ha advertit que als alcaldes de Barcelona i Lleida només els poden reprovar els seus plenaris. En la mateixa línia, Bel també ha fet una crida a la resta de grups de l’Ajuntament, perquè no donin suport a la moció del moviment 15-M, ja que el text també reclama la reprovació de l’actuació dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

D’altra banda, l’alcalde ha volgut destacar que existeix una “certa propensió marginal” a presentar mocions populars a l’Ajuntament de Tortosa. En aquest context, Bel ha reclamat una rectificació pública de la presidenta de la junta de personal de l’hospital Verge de la Cinta, Maria Josep Codonyer. La sindicalista va acusar dimecres el consistori i la Generalitat de malbaratar recursos públics amb un desplegament policial a la plaça de l’Ajuntament, tot i que l’acampada de protesta dels treballadors sanitaris havia estat desconvocada. Però, segons ha explicat l’alcalde, la plaça era el centre d’operacions del dispositiu que el mateix dimecres va permetre detenir l’autor confés d’una dona de 73 anys al barri del Garrofer.

Imatge: Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. Aaaah, què vius!
    Esperaven que l'assasí es passegés per la plaça de l'ajuntament?
    Què no tenen un edifici preciós per a fer de centre d'operacions que han d'anar al mig del carrer a fer-ho?

    ResponElimina
  2. Esto no se lo cree nadie!
    Nadie no es nadie y el estado policial aumenta mientras el del bienestar disminuye!
    Y a ti te encontre en la calle señor euro.
    De estafes parlem?
    Parlem de l'euro!
    A la democràcia li diuen marginalitat?
    Com li diuen a la prohibició?
    I a les rebaixes de sous?
    Arabé, que tots sabeu que vol dir, fins i tot aprovades per unanimitat, les mocions populars no s'escolten ni els hi fan cas. Per a què?
    Quin rèdit donen?
    Quina comissió?
    Quants de clients nous?
    La otra noche bailando estaba con Lola
    Y me dijo que se encontraba muy sola!
    .... segueix als anys 60
    Quan es va aprovar la moció popular a favor dels Brincos.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta