1 de juliol del 2011

Roquetes rebutja qualsevol canvi que puga allunyar-la de la variant de l'eix de l'Ebre

'L'entrevista' amb l'alcalde Francesc Gas s'emet a Canal 21 Ebre aquest divendres a les 23.00 hores.

L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha afirmat que el seu Ajuntament rebutjarà amb fermesa qualsevol canvi en el traçat de la variant de l’eix de l’Ebre. La Generalitat ja ha dit que estudiarà les al·legacions de l’Ajuntament de Tortosa i de l’EMD de Jesús, per evitar l’afectació sobre la urbanització del Canalet. Per això, en una entrevista a Canal 21 Ebre, Gas ha volgut destacar que el traçat que va aprovar el govern anterior és fonamental per facilitar la implantació de noves empreses a les antigues naus de Lear. Així, l'alcalde roquetenc ha afegit que és compatible respectar el traçat previst a Roquetes i, al mateix temps, evitar l’afectació sobre el Canalet de Jesús. De fet, ha assenyalat que la variant de l’eix de l’Ebre hauria d’acabar més amunt d’Aldover.

En la mateixa entrevista, l’alcalde de Roquetes s’ha referit a la necessitat de millorar la carretera d’accés al port de Caro. La carretera depèn del Departament de Medi Ambient, però Roquetes n’està assumint una part important del manteniment. Finalment, Gas ha anunciat que l’Ajuntament té el compromís del secretari General de l’Esport, i que el pressupost del 2011 inclourà una partida de 840.000 euros per acabar de pagar el nou pavelló d’esports. L’alcalde de Roquetes també ha comentat altres projectes clau del nou mandat, com ara la reforma de l’antic ajuntament; la millora del servei d’abastament d’aigua potable; la implantació de la fibra òptica; una residència per a la gent gran, i la construcció del nou centre d’atenció primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta