12 d’agost del 2011

Gonell defensa la gestió del govern anterior a la Fundació Privada Montsià


L’expresident del Consell Comarcal del Montsià atribueix els problemes de la fundació a la reducció o al retard de les subvencions de la Generalitat ·

L’expresident del Consell Comarcal del Montsià, el socialista Joan Castor Gonell, ha reconegut que la situació econòmica de la Fundació Privada Montsià és complicada, però ha negat que les dificultats siguen per una “mala gestió” de l’entitat. En una entrevista a Canal 21 Ebre, Gonell ha contestat les acusacions del nou president del Consell Comarcal, de CiU. Fa una setmana, Joan Martín Masdéu havia justificat el pacte de govern amb el PP alertant de la situació econòmica al Consell Comarcal i en especial a la Fundació Privada Montsià, en què hi havia treballadors que ara feia tres mesos que no cobraven. Gonell ha replicat que la situació econòmica al Consell Comarcal és molt bona, i que els problemes a la Fundació Privada Montsià són atribuïbles a la reducció o al retard de les subvencions que rebien de la Generalitat per la prestació de diversos serveis socials.

D’altra banda, Gonell ha advertit del perill del pacte entre CiU i PP al Consell Comarcal del Montsià, tenint en compte què va passar al territori quan els populars van tenir més importància a les Terres de l’Ebre. També en referència al transvasament de l’Ebre, el també alcalde socialista de Sant Jaume d’Enveja ha advertit que li preocupa una victòria de Mariano Rajoy a les eleccions del 20 de novembre.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta