26 de setembre del 2011

Alcanar acomiada l'exalcalde Batiste Beltran, mort als 57 anys

La política de les Terres de l’Ebre continua aquest dilluns de dol. Ahir diumenge va morir als 57 anys, víctima d’una malaltia que patia des de feia uns mesos, l’exalcalde d’Alcanar, Batiste Beltran. El funeral tindrà lloc avui a les cinc de la tarda, a l’església parroquial d’Alcanar. Beltran va ser alcalde d’Alcanar en dues ocasions. En un primer període, des del 1987 fins al 1991, amb Iniciativa per Catalunya. I en una segona etapa, del 1999 fins al 2003, amb Acord per Alcanar. A més, havia estat regidor des del primer ajuntament democràtic, el 1979, fins a les eleccions municipals del maig. Al 2007 havia estat el candidat de la coalició CiU per Alcanar i les Cases, i enguany s’havia afiliat a Convergència i Unió. Però a l’abril, i amb Batiste Beltran ja malalt, CiU va optar per Ivan Romeu com a candidat a Alcanar.

D’altra banda, el passat dissabte al vespre, la parròquia de Sant Jaume de Remolins va ser l’escenari de l’últim adéu a Joan Sabaté Geladó, el barranquista tortosí que dijous va morir en un accident de muntanya als Pirineus francesos. Recorden que el jove, de només 27 anys, era el fill gran de l’exalcalde de Tortosa, senador i president del PSC a les Terres de l’Ebre, Joan Sabaté. El cos del jove havia arribat des del sud de França divendres al vespre, i centenars de persones es van apropar durant tot el dissabte al tanatori del carrer del Comerç de Tortosa, per expressar el seu condol i afecte a la família Sabaté Geladó. Segons un comunicat de la Gendarmeria francesa, l’accident va tenir lloc mentre el jove descendia per la cascada gran del Circ de Gavarnie, als Alts Pirineus, quan la corda que sostenia Sabaté Geladó es va trencar, en desgastar-se contra una roca.

Imatge Vinaròs News

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta